Legyen film a Szent Johanna Gimi című filmről

MOMO
Vendég

#26 Re: Hát te seRe: Re: Re: Filmből film

2015-09-16 10:48

SZJG FAN

#27 Re: Re: Hát te seRe: Re: Re: Filmből film

2015-09-16 10:49

#26: - Re: Hát te seRe: Re: Re: Filmből film 

Pont az van hogy te sem értesz ehez mert te se olvastad mind a 8 könyvet!!!!!!!!!+

**********!

Cunci

#28 Re: Filmből film

2015-09-16 10:54

#19: Lel - Filmből film 

KI nem  akar filmet ebből a 8 könyvből?!

Hogy képzeled ezt????

életed

#29 kk

2016-07-12 09:20

#7: -  

drága kommentelő szerintem nem itt a ejed menny vissza a homály világába mindenkinek van fantáziája elképzelni de sokaknak egyfajta megkönnyebülés lenne ha film is lenne igen valóban a szereplő válogatás nehezen menne de hidd el vannak szinészképző iskolák és elhiszem hogy nehéz lenne meg filmesíteni..szval ha ellene beszélsz akkor nem kell ezt az oldalt kommentelni szval pápá

Vendég

2016-11-05 09:18

Azert irtam ezt ala mert mar akkarom hogy a Szen Johanna Gimi filmben is legyen...

Vendég

#31 Mindegy

2017-08-20 15:05

Persze, jó lenne megnézni filmben, mert rövid idő megnézni.

De akik már olvasták a könyvet, azok már tök jól elképzelték pl. Cortezt, Renit, Virágot, a Gimit, elképzelték az egészet! Ha megnézik, az a képzelet teljesen eltűnik, és a filmben forgatott marad meg. És mi van akkor, ha például több időt kell rászentelni az olvasásra, ami még jót is tesz az agyunknak? 

Amúgy meg ha az írónő azt kérte, hogy ne (jogosan), akkor valószínűleg nem lesz film, ez így jó ahogy van. Az elképzelt "Szent Johanna Gimink", a poénok, az egész történet a KÖNYVBEN JÓ!

Egyébként ha itt irogatunk, akkor is majd eldöntik ezt a "filmes ügyet". Ha lesz, lesz, ha nem, nem. Nekem mindenhogy jó!

Ennyi!

Vendég

#32 Re: Re: Filmből film

2017-08-20 15:06

#28: Cunci - Re: Filmből film 

Aki szeret olvasni, és megbecsüli az írónő munkáját. Ennyi!