Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

2015-11-21 15:05

Ezt írtam a facebookra 1 órája! Ajánlom figyelmetekbe.

Kedves Quaesor Károsult Társaim!
A lenti kommnetekből a kormány által bedobott új átírt törvényről olvasgattam a véleményeteket..., a káronszerzés, a kamat levonása... Ez szerintem ugyan olyan hazugság mint a fiktiv-nem fiktiv meghatározás, ez megint csak egy elterelés, legyen miről elmélkedni, számolgatni, aztán csak kihoznak valamit amit vagy betartanak vagy sem, kiszurják a szemünket pár ezer forinttal és aztán ennyi (mi meg várunk, reménykedünk, számolgatunk, és csak tel...ik az idő). Szertintem most nem ezzel kellene foglalkoznunk!
Olvassátok Szegedi Sándor bejegyzését. EBBEN FOGJUNK ÖSSZE!!!

ITT MUTASSUK MEG, HOGY MÉG AZOKAT IS MOZGÓSÍTANI TUDJUK AKIKRŐL TUDJUK, HOGY KÁROSULTAK ÉS NEM MENTEK MÉG SOHA TÜNTETÉSRE.
FOGJUNK ÖSSZE ÉS KEZDJÜK EL GYŰJTENI AZ ALÁÍRÁSOKAT!!!
BIZTOS VAGYOK BENNE OLYANOK IS CSATLAKOZNI FOGNAK AKIK EDDIG NEM MOZDULTAK.
ALÁÍRÁS GYŰJTÉS, HOGY A HITELEZŐI VÁLASZTMÁNY LÉTREJÖHESSEN, 100 %-OS KÁRTLANÍTÁST KÖVETELÜNK, ÍGY TUDNÁ A VÁLASZTMÁNY A FELSZÁMOLÓ MUNKÁJÁT ELLENŐRIZNI, MÁR EGYSZER MEGLOPTAK MÉG EGYSZER NEM ENGEDJÜK! PERTÁRSASÁGOK ALAKÍTÁSA, DEMONSTRÁCIÓK!!! EZEK MOST A DOLGUNK!
Várom az építő jellegű kommenteket.

Továbbiak

Debrecen - A debreceni károsultak képviselői Kósa Lajost és Rogán Antalt is várták pénteken, hiába.
haon.hu

Válaszok

Vendég

#4562 Re:

2015-11-21 16:29:50

#4561: -  

A hitelezői választmány alakítása jó javaslat, egy kis lépést jelenthet a minnél kedvezőbb kártalanítás érdekében, ezért támogatom. No de hol van az ehhez szükséges aláíró ív?
A komment többi része hablaty vagy irreális követelés (100%), ugyanaz a szöveg, ami 8 hónapja megy, és az eredménye nulla. 12 ezer támogatót megszerezni nagy feladat, s ha jelenlegi szervezők az eddigi bárgyú szlogenekkel és politikai agitációval akarják becserkészni őket, az biztosan nem fog menni (lásd demonstrációk vagy az utolsó petíciót aláírók létszáma).