Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

#4619 Re: Re: Re:

2015-11-23 16:40

#4617: - Re: Re:  

Én sem vagyok fent facebook-on, és fel vagyok hávorodva, 19 millióvan ragadtam bent, eddig 6 milliót kaptam meg, nem szándékozom lemondani a 6 millió Ft. feletti összegről pár idióta, magát képviselőnek gondoló akárkik miatt. Nem hatalmaztam meg senkit, hogy az én nevemben beszéljen, akkor képviselje saját magfát, vagy azt a 10-20-100 embert, aki ehhez tételesen, névvel hozzájárult, de ne beszéljen a teljes közösség nevében! Ha miattuk marad el a kártalanítás 30 millióig, akkor ők ütik majd meg a bokájukat, őket fogják perelni a 6 millió felettiek, hogy álképviselőként eljárva kárt okoztak. Felháborító!

Válaszok

Vendég

#4651 Re: Re: Re: Re:

2015-11-23 17:50:29

#4619: - Re: Re: Re:  

Na ezert kene fentlenni a facebook/on hogy ekkora hulyesegeket ne irjon.Menjen pereskedni joember.Senki nem mondta hogy le kell mondania a penzerol,es maga az idiota,mert arra is lusta volt hogy elolvassa a javaslatot.Ugy latom az MTI kozlemeny ertelmezese se megy nagyon,abban sincs semmi ilyen.Szoval ha ram hallgat regisztral a quaestor karosultak hivatalos oldalara es olvas,olvas napokig mielott ujra kinyitja a szajat.

Bertone

#4795 Re: Re: Re: Re:

2015-11-24 20:41:00

#4619: - Re: Re: Re:  

A kártérítési javaslatban szósincs arról hogy csak 6 millióig térítsenek. Hülyíti, félretájékoztatja magukat aki ilyet állít. El kellene olvasni a javaslatot, és elkellene jönni a demonstrációkra, hogy megismerjék a tényeket. nem itt kellene puffogn és egy mást zrikálni.

Egyébként aki akar kűzdhet egyedül is a nagy igazáért, sok sikert neki.