Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

2015-11-23 17:34

Tisztelt "nem lehet feltenni" felhasználók... (hagyjuk a csatlakozz a Fb-hoz szöveget. Milliószor leírtuk, hogy vannak okok ami miatt NEM tudunk/akarunk a Facebookra felkerülni...) Mi lenne ha feltennék a szöveget egy INGYENES tárhelyre pdf-be, majd belinkelnék a webcimet, s bárki letölthetné, elolvashatná... egyszerűbb lenne, mint 32e embert felvinni a Facebookra. Mellesleg nem tudom az MTI-s hírt hogy lehet másképpen értelmezni, mint hogy 6 millióig akartok kártalanítást, a többire felkéritek az MNB-t, aki meg szarik ránk...

Válaszok

Vendég

#4636 Re:

2015-11-23 17:36:38

#4634: -  

Akkor meg szivjad itt a fogad,nem erdekel senkit az indok,hogy miert nem regisztraltok.Menjetek pereskedni,aki nem all ki az ugyeert es arra is lusta hogy regisztraljon az ne is kritizaljon!Menjen az ugyvedhez pereskedni,senki nem akadalyozza meg ebben.

Vendég

#4650 Re:

2015-11-23 17:50:22

#4634: -  

Egyetértek.

Én elolvastam a javaslatot.

Felesleges, sőt káros az a része, hogy 6 millióig a BEVA, afellett "vonják be az MNB-t".

1. Miért kellene máshogy (másnak, más pénzből) kártalanítani a 6 millió feletti követeléseket? Mi ennek az ésszerű indoka? És mi annak az indoka, hogy 6 millió alatt állja a BEVA? Miért?

2. Szerintem ez MNB bevonása valóban nem jó hűzás, pontosan tudjuk, hogy erre hogy reagálnak, ráadásul jogi lehetősége sincs annak, hogy az MNB kártalanítson. Miből kártalanítana? Kinek a pénzéből? Az ő pénze is közpénz.

Az MNB nem fog kártalanítani senkit, hiába is ugat itt a Jobbik, vagy bárki. Miért nem volt jó a korábban kitalált gondolat?