Quaestor károsultak megmentéséért

Vendég

2015-11-23 17:14

A határ maradjon a 30 milla, ez összhagban van az OBA  garancia öszegével. Nevünkben ne jótékonykodjon senki. 

Vendég

#4627 Re:

2015-11-23 17:22

#4626: -  

Nem olvasta el a javaslatot.Egyebkent ha nem tetszik,akkor nyugodtan pereskedjen,erre van lehetosege.OLVASSA MAR EL!

Vendég

#4628 Re: Re:

2015-11-23 17:25

#4609: - Re:  

olvassak el a javaslatot!

a hivatalos oldalon rajta van,ettol meg elmehetnek pereskedni.Inkabb koszonjek meg ezeknek az embereknek.

Nem lehet ide becsatolni.

Vendég

#4629 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-23 17:27

#4621: - Re: Re: Re: Re:  

Senki sem lepett ilyet,a kollega hulyesegeket beszelt.Vegyek mar a faradsagot es lepjenek be a facebook csoportba,ott meg lehet nezni a javaslatot.Ami nem kotelezo,tehat nyugodtan mehet mindenki pereskedni ha akar.

Vendég

#4630 Re: Re:

2015-11-23 17:28

#4608: - Re:  

Nem lehet ide feltenni,ha venne a faradsagot es csatlakozna a quaestor karosultak hivatalos oldalahoz akkor el tudja olvasni a javaslatot.ide nem engedi a rendszer feltolteni,hulyesegeket meg ne olvassatok mar.

Vendég

#4631 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-23 17:30

#4614: - Re: Re: Re: Re:  

Maguk tudnak olvasni?Mirol beszelnek?lustak csatlakozni a hivatalos quaestor karosultak oldalra????Ott van a javaslat,egyebkent a MTI sem ezt irja,csak meg kene tanulni olvasni.

Vendég

#4632 Re: Re: Re: Re:

2015-11-23 17:32

#4613: - Re: Re: Re:  

Na maga sem tagja a hivatalos oldalnak,joember.Tud olvasni?Ez csak egy JAVASLAT,lehet menni pereskedni ettol meg,inkabb megkoszonne nekik hogy tesznek maga helyett valamit.Csatlakozzon mar oda az Isten szerelmere es ne irjon hulyesegeket.

Vendég

#4633 Re:

2015-11-23 17:33

#4615: -  

A hivatalos oldalra kene menni ember es megtanulni ERTELMEZNI!Ez egy javaslat,ettol meg mehet pereskedni,ha evekig akar.Ott van a hivatalos oldalra kirakva,az MTI sem irt mast,csak nem megy a szovegertes.

Vendég

2015-11-23 17:34

Tisztelt "nem lehet feltenni" felhasználók... (hagyjuk a csatlakozz a Fb-hoz szöveget. Milliószor leírtuk, hogy vannak okok ami miatt NEM tudunk/akarunk a Facebookra felkerülni...) Mi lenne ha feltennék a szöveget egy INGYENES tárhelyre pdf-be, majd belinkelnék a webcimet, s bárki letölthetné, elolvashatná... egyszerűbb lenne, mint 32e embert felvinni a Facebookra. Mellesleg nem tudom az MTI-s hírt hogy lehet másképpen értelmezni, mint hogy 6 millióig akartok kártalanítást, a többire felkéritek az MNB-t, aki meg szarik ránk...

Vendég

#4635 Re: Re:

2015-11-23 17:35

#4616: - Re:  

Maga se lesz mar ennel butabb.Rajta van a hivatalos oldalon a javaslat,regisztraljon mar 9 honap utan es probalja meg ertelmezni,az MTI se irt hulyeseget,de ugy latom ez mar tul bonzolult maganak.

Vendég

#4636 Re:

2015-11-23 17:36

#4634: -  

Akkor meg szivjad itt a fogad,nem erdekel senkit az indok,hogy miert nem regisztraltok.Menjetek pereskedni,aki nem all ki az ugyeert es arra is lusta hogy regisztraljon az ne is kritizaljon!Menjen az ugyvedhez pereskedni,senki nem akadalyozza meg ebben.

Vendég

#4637 Re: Re: Re: Re:

2015-11-23 17:38

#4618: - Re: Re: Re:  

Az a maguk baja ha nincsenek fent.regisztraljanak es el tudjak olvasni,ez csak egy javaslat,lehet menni pereskedni,ha annyira akarnak,de aki egy fuszalat nem tett eddig keresztben az ugy erdekeben,az jobban teszi ha hallgat.

Vendég

#4638 Re: Re: Re:

2015-11-23 17:39

#4620: - Re: Re:  

Az a maguk baja ha nincsenek fent.regisztraljanak es el tudjak olvasni,ez csak egy javaslat,lehet menni pereskedni,ha annyira akarnak,de aki egy fuszalat nem tett eddig keresztben az ugy erdekeben,az jobban teszi ha hallgat.

Vendég

#4639 Re: Re:

2015-11-23 17:40

#4624: - Re:  

Vendég

#4640 Re: Re: Re: Re:

2015-11-23 17:40

#4638: - Re: Re: Re:  

Lehet, hogy egy Facebook regisztrációnál (amire Ön oly büszke) azért TÖBBET tettem már eddig is az ügy érdekében, így ha kérhetem ne nagyon sértegessen.

kisi

#4641 Re: Re:

2015-11-23 17:41

#4625: - Re:  

Vendég

#4642 Re: Re:

2015-11-23 17:42

#4627: - Re:  

Senki nem akar pereskedni, de amikor a Kormány azt mondja, hogy marad a 30 milliós plafon, minek kell ebbe beleböfögni? Miért kellene 6 millióig a BEVA-nak kártalanítania? Az MNB-t már csak megemlíteni is öngyilkosság kísérlete, mert tudjuk jól, hogy az MNB felelősségének már csak a megemlítése is miket szül a Kormány részéről. Miért nem jó az, hogy a BEVA tagok összeadják, megkapják a Q vagyont és a maradékot leírhatják az adóbóL? Ezen nem akart változtatni a Kormány, nem volt az AB-nak sem baja ezzel, csak hogy nem volt konkrétan meghatározva a határidő, összeg...stb. Akkor minek kell az MNB felelősségét (bevonását a kártalanításba) feszegetni, mikor ez egyenlő a politikai öngyilkossággal jelen helyzetben? MIért nem vártuk meg, hogy december 2.-án kijöjjön a tv. javaslat, és akkor láttuk volna, hogy mit és hogyan terveznek?

Miért kell a 6 millió felettieket megkülönböztetni?

Vendég

#4643 Re: Re: Re:

2015-11-23 17:43

#4617: - Re: Re:  

Vendég

#4644 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-23 17:44

#4629: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Nekem most elküldte egy FB tag, és én sem értem, hogy miért van megkülönböztetve a 6 millió felettiek kártalanítása? Nem az egységes fellépést szorgalmazták eddig a tagok? Miért kellene máshogy rendezni a 6 millió alattiak kártalanítását, amikor a Kormányban eddig ez fel sem merült? Miért kellene különválasztani a kártalanítást 6 millió alatt és felett? Én sem értem. Mi ennek a javaslatnak az indoka?

geza

#4645 Re: Re: Re: Re:

2015-11-23 17:45

#4618: - Re: Re: Re:  

Ne aggodjon,magat senki nem akarja kepviselni.Menjen pereskedni evekig,ha arra is lusta hogy csatlakozzon a facebook-ra es kialljon sajat magaert.Azt se tudja mirol zagyval,nem is olvasta a javaslatot,egyebkent ettol meg nyugodtan menjen ugyvedhez es fizessen neki.

Vendég

#4646 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-23 17:46

#4629: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Nem kell a FB-on lenni, mivel az MTi és jó pár oldal lehozta a javaslatot, abban minden benne van.

Én sem értem a 6 és 30 millió közötti kártalanítás "másféle módon" történő megoldás.

Eddig ez a döntéshozókban fel sem merült, miért adnak ilyen ötleteket? Nem az lenne a lényeg, hogy 30 millióig mindenki egységesen megkapja a kártalanítását?

Vendég

#4647 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

#4644: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

ugye most viccel?A BEVA-nak kellene 6 millioig fizetne,a tobbit meg masnak.Uristen,itt anyaznak es a legalapvetobb dolgokkal nincsenek tisztaban.Regisztralni emberek,ott nalatok ertelmesebbek is vannak,higgyetek el!

Vendég

Kedves Mindenki! Mindenki másképp éli meg a veszteséget. Én így látom:

Március 8-án volt 8 millió Ft-om Quastor kötvényben, a testvéremnek 4,5.

Március 10-én lóf...szunk volt, nem megtakarításunk.

Augusztusra visszakaptunk 8 milliót. Ma ott tartunk, hogy ennyi volt. Buktunk 4,5 milliót.

Ha most az a kérdés, hogy mondjunk le az elmúlt 4 év hozamáról, kb 1,5 millió Ft-ról

és a többit visszakapjuk, aztán felejtsük el egymást, hát azt hiszem még ma este aláírnám!

Én azt gondolom, hogy ha már így jártunk, 10-12% veszteséggel kiszálni ebből a szemét ügyből, nem olyan rossz.

De ez csak egy vélemény a 32000-ből.

Vendég

2015-11-23 17:47

Varjuk meg a kormany javaslatat, ne ajanlkozzunk masok neveben, az MNB-t felejtsuk el. 

Vendég

#4650 Re:

2015-11-23 17:50

#4634: -  

Egyetértek.

Én elolvastam a javaslatot.

Felesleges, sőt káros az a része, hogy 6 millióig a BEVA, afellett "vonják be az MNB-t".

1. Miért kellene máshogy (másnak, más pénzből) kártalanítani a 6 millió feletti követeléseket? Mi ennek az ésszerű indoka? És mi annak az indoka, hogy 6 millió alatt állja a BEVA? Miért?

2. Szerintem ez MNB bevonása valóban nem jó hűzás, pontosan tudjuk, hogy erre hogy reagálnak, ráadásul jogi lehetősége sincs annak, hogy az MNB kártalanítson. Miből kártalanítana? Kinek a pénzéből? Az ő pénze is közpénz.

Az MNB nem fog kártalanítani senkit, hiába is ugat itt a Jobbik, vagy bárki. Miért nem volt jó a korábban kitalált gondolat?