Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

#4810 Re: Re:

2015-11-26 04:38

#4809: - Re:  

Ha a végén lekötötte a tőkét, és ragadt benn pénze, akkor majd abból vonogatnak.

És aki tavaly búcsút intett a Quaestornak tőkéstől-kamatostól, attól hogyan veszik vissza? Üldözni kezdi a NAV?

Válaszok

Vendég

#4812 Re: Re: Re:

2015-11-26 08:54:15

#4810: - Re: Re:  

Ez,abszurd lenne és ismét,diszkriminatív!  Nem tehetnek ilyen! Ebbőt,újjabb botrány származna!  Az utolsó kamat az oké,de az azelőttieket visszafizetni az gusztustalan és megint csak perek sokasága lenne ebből!  Én,biztosan harcolnék ez ellen,ha ilyet beírnának az új törvényve!  Ez így jogilag is nagyon nem Oké lenne!   Szerintem,ha nemakarnak több balhét ebből az ügyből,,ki kell fizetni minden károsultat,( a befektetett tőkét )min.30 millió Ft.-ig. és csak az utolsó kamatokat kellene levonni attól a naptól,mikor ténylegesen becsődölt a Quaestor!  

Vendég

#4826 Re: Re: Re:

2015-11-26 11:50:52

#4810: - Re: Re:  

Nem tudom, hogy érted azt, hogy tavaly búcsut intett a Questornak tőkéstől- kamatostól. Ha még a csőd előtt lejárt a kötvénye és azt felvette tőkéstől- kamatostól, az nem volt Questor károsult és nem kapott kártérítést, így a kamatot sem kell neki visszafizetni. Ha meg 6 millió alatti volt, akkor kapott kártérítést a fiktív kötvényeire tőkéstől- kamatostól és azt én is nagyon szeretném tudni, hogy ebben az esetben vissza akarják-e fizettetni a kamatot velünk, mert az nagyon rosszul érintene.