Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#5438 Re: Re: Re: Re:

2015-12-17 07:18

#5437: - Re: Re: Re:  

Félreértés van. Én is Quaestor károsult vagyok, és sok pénzem bánja ezt a mókát. Viszont jó lenne már végre, ha befejeződne, és én a magam részéről hajlandó vagyok elfogadni az új törvény szerinti kárrendezést. Még akkor is, ha nem kapok vissza mindent, és végén kb 2 millió Ft-om bánja.

És gondolom, hogy a 32 ezer emberből sokan vannak ugyanígy. Mert abban ezért egyet érthetünk, hogy csak kárrendezésre, és nem kártalanításra számíthatunk, főleg nem 100%-ban visszakapott pénzekre.

És csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a BudaCash ügyfelek egy 10-15 fős csoportja már most AB beadványt készít elő. És hiába fogadná el a Quaestorosok küzül is több ezer, vagy több tízezer ember ezt, amig van néhány elégedetlen (akiket egyébként meg is lehet érteni), ez az ügy még nagyon sokáig nem fog rendeződni.

 

Válaszok


Vendég

#5439 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-17 08:13:46

#5438: - Re: Re: Re: Re:  

 Nem nagyon hiszem, hogy nagy gond lenne az "elégedetlenkedők" panasza. Ugyanis eddig is lehetett volna fizetni ha annó akartak volna - nem a panaszok miatt nem fizettek, hisz halasztó hatálya azoknak nem volt. Eddig nem fizettek, mert a bankok sokalták a kifizetnivalót (ez most jócskán lecsökkent), nem voltak elégedettek a garanciákkal (ezeket most megkapták). Így már csak a kifizetnivaló kiszámítása áll a kifizetések útjába, amint meglesz kinek mi jár, s azt el is fogadja, lesz itt fizetés nyomban, attól függetlenül ki mit és hova adott be panaszként.