Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre

Quoted post

Vendég

2016-01-12 16:17

Ahogy olvasom a tiltakozásokat, olyan mintha engem is ütnének. De ezt Ti csináljátok. Szörnyű az, ahogy próbáltok csimpaszkodni az állatok védelmezésébe, miközben semmi egészségesen élő nincs abban, ahogy mindez kifejezésre jut általatok. Óriási kompenzálás folyik a mélyben, mert csak mechanikusan vagdalkoztok a szavakkal és a törvényekkel, ami inkább patetikus, mint csodálatraméltó. így lassan kezdtek azzá válni, ami ellen tiltakoztok. Hiszen pont olyan tűneteket produkáltok, mint az a szadista, aki tette alatt elveszti kapcsolatát az élettel. Ha Ti valóban szeretitek a kutyákat és a macskákat és minden élőlényt a világon, akkor miért nem mutatjátok EZT meg? Mutassátok meg, hogyan kell egy ilyen helyzetben élőlénynek maradni, és a drámai mondatok helyett, csak mondjátok annyit: „SAJNÁLOM” Sajnálom az embert, aki ilyet képes tenni egy állattal! Hiszen az igazi bajban csak ő van igazán! Védeni akartok valakit? Akkor védjétek meg a kegyetlenségtől azokat az embereket, akik ilyen kegyetlenné válhatnak. Viszont ha mindeközben Ti is kegyetlenekké váltok, úgy biztosan nem fog sikerülni. SAJNÁLOM!

Válaszok

Vendég

#1185 Re:

2016-01-12 16:22:09

#1177: -  

Mélyen egyet értek, nem akarok olyan lenni, mint ő. Csak sajnálom. Köszönöm a hozzászólást.

Unicum

#1204 Re:

2016-01-12 16:41:21

Ki vagy Te?Védelmezel egy szarembert?Volt valaha háziállatod?Ha a Te kutyáddal tette volna ezt akkor is így vélekednél?Meg kell bűnhődnie  a tetteiért!Aki ilyenre képes az embert ölni is tudna!Gondolkozz el rajta!

Vendég

#1210 Re:

2016-01-12 16:48:21

Ezen az alapon nem kellenének bűnüldöző és büntatésvégrehajtó szervek. Ezek szerint ha bármi törvénybeütközőt csinál valaki, bejelenthetné egy fórumon, aztán mindenki sajnálná.

Ezen gondolkozz el mielőtt ilyen baromságokat írsz.

Meg azon is, hogy lehet éppen börtönben ül az az ember, aki egyébként pont most gyilkolászná a fiadat, a lányodat, a kutyádat, ha nem lennének olyanok is a világon, akik nem csak sajnálkoznak.

Értem én, hogy ez itt szófosásnak tűnik számodra, és nem én vagyok aki megbünteti ezt a mocskot vagy a többit. De itt mi, akik indulatból felszólalunk csak a figyelmét akarjuk felkelteni azoknak, akinek feladata megtenni a szükséges lépéseket.