Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#5607 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-25 14:19

#5606: - Re: Re: Re: Re:  

 Ellentétben a sok szenilis bozótharcossal, magam is osztom az álláspontodat, mert még emlékszem, hogy tavaly márciusban, a brókercsőd idején mire is számíthattunk reálisan. Ahhoz képest mostanra a helyzet kedvezően alakult, s végső soron kielégítő módon megoldódott.
Akik pedig az eset kapcsán kormánybuktatásban reménykedve szervezték nevetséges performanszaikat, azokra a bolondokra emlékeztetnek, akik szökést terveztek a sárgaházból, és este előre küldték egyiküket, hogy felmérje a terepet. A bolond pedig visszatérvén a terepszemléről, szomorúan közli:
- Fiúk, semmi sem lesz a szökésből... Lebontották a kerítést!

Válaszok


Vendég

#5631 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-27 14:40:33

#5607: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ez a kormanybuktatos  maniad rohejes. Nem vagyok szenilis bozotharcos, de nem kellene gunyolodni azokon, akik probaltak tenni valamit, sokunkkal ellentetben! Csak koszonet jar erte, elukon a szervezokkel. Ahany ember, annyi problema,sokaknak , sot , szerintem senkinek sem akakult kedvezoen a helyzet, plane nem rendezodott kieligito modon a problemaja. En megertem azokat, akik viszonylag keveset veszitenek, es persze most akarjak a penzuket , de az rohadtul nem emesztheto, hogy a regi ugyfekek milliokat hagyjanak veszni.Pont ezert meg kell probalni valtoztatni a torveny diszkrimitativ pontjain! Nem bizom az itthoni pereskedesben sem, es mar nem is szeretnek tobb penzt kockaztatni . Mindenki tegyen belatasa szerint, de semmikeppen nem egymast kellene alazni!