Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#5652 Tüntetők kerestetnek!

2016-02-02 06:38

 Tüntetők kerestetnek! 

Arról a szomorú helyzetről szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy a tavalyi demonstrációkon rendszeresen résztvevő 50-80 károsult társunk azt közölte velünk szervezőkkel, hogy mivel a jelenlegi új törvény rendkívül hátrányos helyzetbe hozza őket (a hozamok 2008-ig történő levonása és a 11% levonása), hogy gyakorlatilag csak a pénzük töredékéhez jutnak hozzá vagy többüknek egyetlen forintot sem fizetnek, ezért az új törvény végrehajtása érdekében szervezett demonstrációkon ők már nem vesznek részt. Véleményük szerint most már tüntessen az a 14.000 – 15.000 károsult társunk, akik számára a törvény kedvező és ezáltal hozzájutnak a pénzük 70-80%-ához.

Ezúton kérünk mindenkit, hogy akik számára fontos, hogy a törvény végrehajtásra kerüljön, és ennek érdekében hajlandóak hétköznapokon demonstrációkon részt venni, azok jelezzék a quaestorkarosultakkozossege e-mail címen a részvételi szándékukat. Rövid időn belül fel kell mérnünk, hogy hány száz esetleg hány ezer ember részvételére számíthatunk! Minden jelentkezőt e-mail válaszban értesítünk a tervezett demonstrációkról.

VÁRJUK A MIELŐBBI JELENTKEZÉSEKET!
MINDEN PERC SZÁMÍT! MIELŐBB CSELEKEDNÜNK KELL!
NE HAGYJUK, HOGY ÚJRA HÜLYÉNEK NÉZZENEK BENNÜNKET!
KÖSZÖNJÜK!

Ezúton külön is felhívjuk az AB beadvány ügyében az elmúlt hetekben hozzánk fordult QPT-s társaink és a jogosulatlanul kizárt Quaestor dolgozók és családtagjaik figyelmét Palotás úr tegnapi bejegyzésének arra a részére, amelyben arról ír, hogy Szakértői Irodája felkészülten várja az általuk benyújtandó alkotmányjogi panasz iránt érdeklődőket.

Válaszok


Vendég

#5668 Re: Tüntetők kerestetnek!

2016-02-08 14:15:28

#5652: - Tüntetők kerestetnek!  

 Én és még jópáran nem közöltünk ilyet, ezután is ott leszünk, ha lesz tüntetés