Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#3207 Re: Re: Re: Re: Re:

2011-09-29 14:31

#3196: - Re: Re: Re: Re:  

Nocsak, Gyurcsány rajongó van, kispofám! Engem még megtanítottak helyesen írni az általános iskola  második osztályában, ennek igényére annyira megneveltek, hogy a mai napig politikai hozzáállástól függetlenül vakaródzom, ha helyesírási hibát látok. Nekem teljesen midegy, hogy jobb, vagy baloldali nem tud helyesen írni, nem tudok vele azonosulni. Te is megtanulhattál volna, még az is lehet, hogy ez a stílusodon is javítana. A D-Day-en pedig ottleszük, mindjárt indulok.

Válaszok

Vendég

#3213 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-09-29 16:13:55

#3207: - Re: Re: Re: Re: Re: Nocsak, Gyurcsány rajongó van, kispofám! Engem még megtanítottak helyesen írni az általános iskola  második osztályában

Neked tényleg sokkal jobb a helyesírásod a többi Gyurcsány-rajongónál (figyeljünk a kötőjelre!), de pl. az "ott leszünk"-et neked is külön kellene írnod.

De az is probléma az első mondatoddal ("Nocsak, Gyurcsány rajongó van, kispofám!"), hogy teljesen értelmetlen (vagyis szintaktikailag majdnem helyes, de szemantikailag nem).  Arra gondolok, hogy esetleg ezt szeretted volna írni, te nyomorult gyurcsányista barom: "Nem csak Gyurcsány-rajongó van itt, kispofám!".