Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#3379 Re: Re: Re: Re: Re:

2011-10-02 13:43

#3377: szoci - Re: Re: Re: Re:

Természetesen nem minden nyugdíjast, hanem csak a hozzád hasonló aljanépet hívom megvető módon "szoci nyuggernek".  A "szoci nyugger" nevű rusnya fajta a nyugdíjasoknak csak egy kis, de nem elhanyagolható része.  Azt a rozoga  csőcseléket hívom így, amely Gyurcsánynak, az ország rombadöntőjének szeánszain tipikusan a közönséget adja.

Ha valamilyen politikai szervezet mögött a bankok állnak, akkor az az MSZP. Ez hihetetlenül nyilvánvaló volt a kötelező magánnyugdíj-pénztáraknak nevezett bankár-rablóbandák felszámolásánál és most a devizahitelesek megsegítésénél hozott intézkedéseknél is. No meg az IMF kiebrudalása miatti sivalkodásuknál is.

Válaszok

Vendég

#3380 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-10-02 14:20:25

#3379: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Ismersz? Te üresfejű barom. Itt befejeztem, mert én szégyenlem el magam helyetted és amiatt, hogy egyáltalán szóra méltattalak.

szégyen

#3384 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-10-02 15:52:47

Nyugdíjas az öreganyád, munkanélküli voltam, gépészmérnöki diplomával, majd buszvezető lettem.

Azért is Gyurcsány Ferenc

#3388 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-10-02 16:33:38

Alja nép a famíliád  és az, akiket képviselsz. Itt irogatsz párezerért, fidesz kasszából. 37 évi munka után lettem nyugdíjas, a gyermekeim külföldön dolgoznak, nem az önös érdekeimért írtam alá a petíciót és emelek szót. HANEM AZÉRT A DEMOKRÁCIÁÉRT, AMELYBEN TE ÖSSZE-VISSZAIROGATHATSZ egyenlőre. A nyugdíjasoknak egyébként is, mint minden idős embernek, illő volna megadni a kellő tiszteletet. Nem tudom ki fia, borja vagy, mindenesetre azonosultál a gazdáddal, akik nyomorba kívánják dönteni a nyugdíjasokat. Majd a szavazásnál kellenének. TANULJ TINÓ, ÖKÖR LESZ BELŐLED.