Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Azért is Gyurcsány Ferenc

#3401 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-10-02 18:22

#3395: Mindhalálig Gyurcsány - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Nincs baj a majális jelleggel,  nem kell nekünk is lealacsonyodni a ria, riásokhoz. Törtek, zúztak, mire beértek pl, a TV  Székházba, már azt sem tudták mit akartak, ők maguk nyilatkozták.  Ott is az agresszíó volt a fontos, a legtöbb azt sem tudja mi az az öszödi beszéd. Feltűzelt  vadak,  csordában erősnek érzik magukat,  meg némi örömfokozóval.   Most hol voltak az ilyen elemek, ez egy ugyanolyan kaliberű tüntetés volt... na, látod, előbb-utóbb minden kiderül...  A szomszéd kölöktől kérdeztem, hogy te minek voltál ott, láttalak a  tv-ben,  - azt mondta, hogy  éppen unatkozott. -Bántott téged Gyurcsány,- AZT MONDTA, HOGY NEM, de jó poén. Erről ennyit. Azóta mit számítanak ezek. A BALOLDAL MOST IS SOKKAL NAGYOBB LÉTSZÁMÚ, CSAK ÖSSZE KELL FOGNI BENNÜNKET. Tehát nem csak azért is, de EZÉRT IS GYURCSÁNY FERENC.

Válaszok

Mindhalálig Gyurcsány

#3402 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-10-02 18:36:03

#3401: Azért is Gyurcsány Ferenc - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Annyira egyformán gondolkodunk, hogy úgy érzem, ismerlek. Remélem, egyre több embert fogok hasonlóan közel érezni magamhoz. Én Budapestről 5 évvel ezelőtt leköltöztem vidékre, nem utolsó szorban azért, mert a sok mocskot, ami akkor már évek óta zajlott a fővárosban, egyre nehezebben tűrtem. Az ilyen mocskosszájú komcsizókat egyszerűen nem bírtam már tolerálni, nem bírtam szó nélkül elmenni az ilyen dolgok mellett. A párom fogott sokszor vissza, mindig azt mondta, hogy egyszer megveretem magam. Lejöttünk vidékre, élveztük a nyugdíjas éveket és ő a tavasszal elment egy pillanat alatt. Elvitte az infarktus. Ezt én leírtam egy nyuggerező ífjúnak, gondoltam, hátha kicsit gondolkodóba esik, de annyi volt a reakciója, hogy reméli, hamarosan követem. Nem szerzem meg neki az örömöt, van 4 unokám, még szeretném látni őket felnőni, szeretném látni, hogy megjavul a világ, hogy gyermekeinknek, unokáinknak jobb jövője lesz, mint ami most van. Ehhez pedig az kell, hogy: Mindhalálig, de legalábbis minél előbb GYURCSÁNY