Elegünk van Parászkából!

Quoted post

Vendég

2016-02-12 20:21

Ne a gyűlölet hanem a szeretet győzzön. Hiszem hogy Jézus az út az igazság és az élet! Tudom hogy Parászka is a szeretetet hiányolja.

Válaszok

Kozma Szilárd

#393 Re:

2016-02-12 20:35:43

#391: -  

Bocsánat kedves Vendég, nehogy megharagudjon, az Isten Szerelmére, magam is hívő ember vagyok, tehát nem "bal-liberális" :) kekeckedésből írom, hogy ebben a kinyílatkoztatásban a Krisztusi öntudat megnyilvánulásáról van szó, amiről éppen a Názáreti Jézus tanította, hogy minden igazi keresztény elérhet. Tehát: ez a kinyilatkoztatás, nem a Názáreti Jézusról szól kizárólag (Másokat kizáróan), hanem a Krisztusi minőségről (állapotról, lehetőségről)

Másrészt: Teljesen egyte értek azzal, hogy Parázka Boróka maximális szeretet-hiányban szenved, és - Akárcsak az ú iker-lángja és szellem-testvére, Gerle Éva esetében is, maximálisan bizom, abban, hogy egyszer erre rá ébred és rá lép a Magváltó Szeretet útjára! És abszolút nem cinizmusból írom, hogy imádkozom a lelkéért és drukkaolok., hogy sikerüljön neki a gyülölködés nélküli, ténylges szellemi valóságra ráébrednie. 

De, akárcsak Jézus a farizeusok esetében: mivel tudom, hogy amennyiben továbbra is a közéletben maradhatna, az csak a lelki megtisztulási lehetőségét tolná ki határtalanul az időben, mikozben az itt levő, tévelygő személyel szenben, az igazság-leleplező, az igazság kiderítő kritikáimat megfogalmazom, belül, a megszabadulása érdekében imádkozom.