Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

vidéki

#3566 Re:

2011-10-05 11:57

#3563: -  

Erre próbáltam hajnalban rávilágítani én is. Számomra érthetetlen, hogy miért kell oda piszkítani, ahová nem is hívták. Mindegy, nem is próbálom megfejteni. Én nem tudok ilyen ocsmány, gyűlölködő fejjel gondolkodni. Én nem tudom, hogy akik olyasmiket irkálnak, mint ami ezen a fórumon történt, milyen emberek lehetnek. Biztosan nem az én baráti körömből kerülnek ki, végülis az emberek kiválasztják egymást. Én az ilyen közegből menekültem mindig is. A közelmúltig elkerültek, most megkaptam párszor a  legdurvább dolgokat, amiket ember embernek mondhat. Nem kívánom senkinek, hogy ilyen durvaságokat kapjon. A stílus maga az ember, de hát ember az, aki ilyen stílusban irkál, ennyire nem veszi emberszámba a másikat? Én nem szeretném, ha erre a beírásomra reagálnának, mert helyettük is én szégyenlem magam. Szörnyű. Nagyon kellemetlen napokat szereztek nekem, de a családom szerint magamra vessek, én vagyok a mazochista, én vívtam ki magamnak ezeket a leveleket. Hát nem tudom. Attól, hogy az ember megpróbál emberi hangon szólni egy ismeretlenhez, arra a dögölj meg, büdöskomcsi a legkedvesebb válasz,.... azzal nem tudok mit kezdeni, lemerevedek. Tudom, pont ez a cél. Milyen lelke lehet annak, akinek ez a célja, ebben leli örömét? Én a magam részéről ígérem, hogy ilyen levelekre nem fogok reagálni. Nem érdemlik meg. Szégyenletes, amit művelnek. Fogjunk össze és takarítsuk ki sorainból ezeket a ... valakiket és fórumozzunk továbbra is azért, amiért ez a fórum alakult.

Üdv.

Válaszok

Azért is Gyurcsány Ferenc

#3569 Re: Re:

2011-10-05 12:29:55

#3566: vidéki - Re:

ELNÉZÉST, AMIÉRT ÉN NEM TUDOM MÉLTÓSSÁGGAL VISELNI, AZ ILYEN KÖZÖNSÉGES ALAK  FURAKODÁSÁT, MERT EZ SZERINTEM EGY FŐ LEHET,  AKI UGYAN  HŰEN TÜKRÖZI  A HOVATARTOZÁSÁT,  DE LEGSZÍVESEBBEN SZÁJBA VÁGNÁM, AMIKOR IDŐSEBB EMBEREKET GYALÁZ.  DE AHHOZ SUNYI TETŰ, HOGY ELŐÁLLJON, MONDJUK ITT A HÁZAM ELŐTT.

Vendég

#3572 Re: Re:

2011-10-05 12:40:54

#3566: vidéki - Re: Én nem szeretném, ha erre a beírásomra reagálnának, mert helyettük is én szégyenlem magam.

Hát akkor nem szereted.

Szégyellened meg tényleg kellene magad, de nagyon.  Viszont nem ezért, hanem azért mert egy büdöskomcsi, gyurcsányista szoci nyugger vagy.