Együtt a Budai Campusért!

Quoted post

Egy diák

#549 Ráhel királynő!

2016-03-23 14:24

Ezt nemrég találtam az egyetem egyik tanítványának és jelenlegi oktatójának az oldalán:

Érdemes felmenni az oldalára és megnézni a hozzászólásokat is!
Már az ismerősei is kiakadtak rá és kap tőlük hideget-meleget.
Kár, hogy linket nem lehet ide berakni.....

Válaszok

Viola

#550 Re: Ráhel királynő!

2016-03-23 14:43:50

#549: Egy diák - Ráhel királynő! 

Ki az az Egres Béla?????

Már hallottam róla, de nem tudom, hogy ki. Valami újabb titkos tanácsadó mint a Habony, hogy már hajviseletet is neveznek el róla? - csak nehogy kötelező legyen!
Ráhelka nem esett messze a fájától.......

Dénes

#551 Re: Ráhel királynő!

2016-03-23 14:46:24

Úgy látszik nem szereti a kritikát- mert már törölte a bejegyzést.
-mintha meg sem történt volna- szerencsétlen buta liba aki még a netet sem ismeri. És ez tanít majd egyetemen!

János

#552 Re: Ráhel királynő!

2016-03-24 06:36:43

Ez a bejegyzés tegnap úgy négy körül ment körbe a facebookon! Mivel a Corvinuson tanulok hamar eljutott hozzám is a hír- én még láttam eredetiben- alig fél órás volt a bejegyzés de volt vagy száz hozzászólás- anyázás és dícséret felváltva. Most nézem, hogy már nincs fenn és Ráhelke magyarosította a profilját is. 
Az egy évvel ezelőtti böfögése viszont még olvasható! Pedig anno törölte is magát a facebookról mikor írását felkapta a sajtó!

Egy pedagógus

#554 Re: Ráhel királynő!

2016-03-24 07:58:52

Üdv kislány! Meghívlak kecses iskolám néhány keményebb osztályába. Gyere, gyere! HHHs gyerekek agresszivitási problémák, álladó stressz, hogy a tankerület mivel lep meg épp. Állandó küzdelem a kiégés kimerültség határán. Szülői fenyegetések, álladó hazudozás, folytonos káromkodás. Ami a legfőbb! A tudás értéke nullának számít. Gyere! Menj csak be egy elit osztaghoz. Ha nem zavar én elbarikádozom magam az épület másik végébe, mert lehet, hogy miután téged lerendeznek betörnek még a kémia laborba is.

Szarkazmus után. Amit nem ismersz, arról ilyen véleményt se mondj!