Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

egy választópolgár

#4053 Gyurcsány Ferencért és a demokráciáért

2011-10-14 00:21

Természetesen kiállunk Gyurcsány Ferenc mellett, mert nagyon is kézenfekvőnek tűnik a politikából való eltávolítására tett kísérlet, reméljük Gyurcsány úr megvédi igazát a független igazságszolgáltatás előtt. Polt főügyésztől nyilván ez várható volt. Mint köztudott, Orbán Viktor 9 évre jól fizető állásba helyezte, gondolom ez jár érte. Mert szintén köztudomású, hogy Orbán joggal tarthat egy következő Gyurcsány választási győzelemtől, volt már rá példa, azok pedig mély nyomot hagynak, és az már számára egyenlő lenne a véggel. Ennyi buktát már neki sem néznének el, a duplázás is sok volt. Én és környezetem így látjuk, és igenis ez egy koncepciós eljárás, amiből nem kérünk, maradnánk a demokrácia mellett, tisztelettel.

Válaszok

M.H,Gy.

#4054 Re: Gyurcsány Ferencért és a demokráciáért

2011-10-14 06:28:29

#4053: egy választópolgár - Gyurcsány Ferencért és a demokráciáért 

Önnek teljes mértékben igaza van, de mint látja, nem mndenki gondolkodik úgy, ahogy Ön. Én úgy látom, hogy ma még ném tisztultak ki a fejek, ma még tart az emberekben a Gyurcsány-fóbia és sajnos nagyon sokan kvánják a vesztét. Orbán hosszú ideig nem jutott a hatalomhoz Gyurcsány miatt és ezt soha nem fogja megbocsátani neki.  A tisztességes emberek tisztességgel megküzdenek egymással, ha vetélytársak. Ennek így kellett volna lenni kettőjük között, de ez nem így volt. Orbánnak Gyurcsány nem vetélytársa volt (van), hanem ellensége. Az ellenségkép a veresége után annyira elhatalmasodott, hogy minden energiája Gyucsány sárbatiprására koncentrálódott. El kell mondani, e téren kíváló munkát végzett. Én ezt sok barátommal együtt szégyenletesnek tartom, de egyben azt is látom, hogy Az emberek nagy számban még ezt nem látják be. Módszeresen történik az ország kirablása, az emberek, nyugdíjasok tönkretétele. Nem tudom, minek kell ahhoz bekövetkezni, hogy ezt mindenki  meglássa. Ma még mindig azzal vannak elfoglalva, hogy a 8 évre visszamutogassanak, ezzel is elterelve a figyelmet arról, hogy mit vétenek napjainkban. Jó példa erre ez a koncepciós per is, amelyben kár nem az országot, hanem az embereket érte, miután nem valósult meg mintegy 2500 új munkahely.

Igazi Demokrata
Vendég

#4058 Re: Gyurcsány Ferencért és a demokráciáért

2011-10-14 12:21:51

#4053: egy választópolgár - Gyurcsány Ferencért és a demokráciáért

Naná, hogy éjjel-nappal nagyon-nagyon kiállunk, mert tökéletesen lábonfekvőnek tűnik a politikából való eltávolítására tett aljas merénylet!

Ezért mi, demokraták, küzdjük egy reggeli demokratikus litániával ez ellen!

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr koncepciós per áldozata! (10x)
Az unokáim is félnek az ötvenes évek visszatérése miatt! (2x)
Csak összefogással tudjuk megállítani a hatalom eszeveszett döntéseit! (3x)
Mi, demokraták, ezt nem tűrhetjük! (15x)
Gyurcsány Ferenc demokrata! (15x)
Orbán Viktor gyáva! (30x)
Mi, demokraták, fogjunk össze a demokratikus jogállamért! (2x)
Gyurcsány Ferencet azonnal mentsék fel a gyalázatos koncepciós vád alól! (1x)
Remélem, hogy a józan ész és az igazság győzedelmeskedik az esztelen, totalitárius és igazságtalan orbáni diktatúra felett! (3x)
Mi, demokraták fogjunk össze! (15x)
Mi, demokraták nem félünk a gyáva viktátortól! (15x)
Orbán Viktor gyáva! (20x)
Gyurcsány Ferenc igazat mond! (25x)
Csakis összefogással tudjuk megállítani a perverz hatalom eszeveszett tombolását, mely romba dönti az eddig elért eredményeinket! (5x)
Orbán Viktor gyáva! (5x)
Gyurcsány Ferenc igaz demokrata! (10x)
Mi, demokraták fogjunk össze a demokrácia védelmében! (3x)
Egyetértek, hogy visszatértünk az 50-es évekbe! Ez egy sztálini koncepciós per! (3x)
Félünk! (3x)
Miért nem cselekszünk? (5x)
Gyurcsány Ferenc igazat mond és demokrata! (10x)
Orbán Viktor hazudik és diktátor! (15x)
Jaj,jaj! Vége a demokráciának! (15x)