Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Vendég

#4051 Re: Re: Re: Mesterházy ultimátumot adott Gyurcsányéknak

2011-10-13 22:08

#4049: - Re: Re: Mesterházy ultimátumot adott Gyurcsányéknak

Ez annyit jelent, hogy  Gyurcsány nem tud  10 képviselőt magával vinni.

Vendég

#4052 Re: Re: Re: Re: Mesterházy ultimátumot adott Gyurcsányéknak

2011-10-13 22:56

egy választópolgár

#4053 Gyurcsány Ferencért és a demokráciáért

2011-10-14 00:21

Természetesen kiállunk Gyurcsány Ferenc mellett, mert nagyon is kézenfekvőnek tűnik a politikából való eltávolítására tett kísérlet, reméljük Gyurcsány úr megvédi igazát a független igazságszolgáltatás előtt. Polt főügyésztől nyilván ez várható volt. Mint köztudott, Orbán Viktor 9 évre jól fizető állásba helyezte, gondolom ez jár érte. Mert szintén köztudomású, hogy Orbán joggal tarthat egy következő Gyurcsány választási győzelemtől, volt már rá példa, azok pedig mély nyomot hagynak, és az már számára egyenlő lenne a véggel. Ennyi buktát már neki sem néznének el, a duplázás is sok volt. Én és környezetem így látjuk, és igenis ez egy koncepciós eljárás, amiből nem kérünk, maradnánk a demokrácia mellett, tisztelettel.
M.H,Gy.

#4054 Re: Gyurcsány Ferencért és a demokráciáért

2011-10-14 06:28

#4053: egy választópolgár - Gyurcsány Ferencért és a demokráciáért 

Önnek teljes mértékben igaza van, de mint látja, nem mndenki gondolkodik úgy, ahogy Ön. Én úgy látom, hogy ma még ném tisztultak ki a fejek, ma még tart az emberekben a Gyurcsány-fóbia és sajnos nagyon sokan kvánják a vesztét. Orbán hosszú ideig nem jutott a hatalomhoz Gyurcsány miatt és ezt soha nem fogja megbocsátani neki.  A tisztességes emberek tisztességgel megküzdenek egymással, ha vetélytársak. Ennek így kellett volna lenni kettőjük között, de ez nem így volt. Orbánnak Gyurcsány nem vetélytársa volt (van), hanem ellensége. Az ellenségkép a veresége után annyira elhatalmasodott, hogy minden energiája Gyucsány sárbatiprására koncentrálódott. El kell mondani, e téren kíváló munkát végzett. Én ezt sok barátommal együtt szégyenletesnek tartom, de egyben azt is látom, hogy Az emberek nagy számban még ezt nem látják be. Módszeresen történik az ország kirablása, az emberek, nyugdíjasok tönkretétele. Nem tudom, minek kell ahhoz bekövetkezni, hogy ezt mindenki  meglássa. Ma még mindig azzal vannak elfoglalva, hogy a 8 évre visszamutogassanak, ezzel is elterelve a figyelmet arról, hogy mit vétenek napjainkban. Jó példa erre ez a koncepciós per is, amelyben kár nem az országot, hanem az embereket érte, miután nem valósult meg mintegy 2500 új munkahely.

Anonymous

2011-10-14 09:17

Minden, mindennel összefügg !!! Vagy van demokrácia, vagy nincs !!!

FELHÍVÁS MAGYARORSZÁG ÖSSZES ÁLLAMPOLGÁRÁHOZ!!!

HONFITÁRSAINK !

MA MAGYARORSZÁGON NINCS OLYAN ÁLLAMPOLGÁR LEGYEN AZ ÁPOLÓ, KŐMŰVES, RENDŐR, TISZTVISELŐ, TŰZOLTÓ, VASUTAS, TANULÓ VAGY NYUGDÍJAS, AKINEK CSALÁDJA VALAMELY TAGJÁT NE ÉRINTENÉ HÁTRÁNYOSAN A BANKOK TISZTESSÉGTELEN HITELEZÉSI GYAKORLATA !!!

A BANKI HITELKÁROSULTAK KIJELENTIK, NEM TARTANAK IGÉNYT ARRA, HOGY MÁS ADÓFIZETŐK TERHÉRE FINANSZÍROZZÁK A BANKOK ÁLTAL NEKIK OKOZOTT KÁROKAT!!!

A BANKI HITELKÁROSULTAK AZT AKARJÁK, HOGY A KORMÁNY KÖTELEZZE A BANKOKAT A KORREKT HITELEZÉSRE ÉS A TELJES KÖRŰ ELSZÁMOLÁSRA !!!

A BANKI HITELKÁROSULTAK KIJELENTIK, HOGY A BEDŐLT HITELEK KÁRTALANÍTÁSÁT ÉS VÉGKIELÉGÍTÉSÉT A BANKOK EXTRAPROFITJÁBÓL KELL RENDEZNI, MÍG A TÖRLESZTŐ RÉSZLETEK EGYOLDALÚ, JOGALAP NÉLKÜLI EMELÉSÉBŐL KELETKEZETT TÖBBLETBEFIZETÉSEKBŐL A HITELEK TŐKETARTOZÁSÁNAK ÖSSZEGÉT KELL CSÖKKENTENI !!!

SENKIT NE TÉVESSZEN MEG A KORMÁNY ÁLLÁSPONTJA, ORBÁN VIKTOR RETORIKÁJA !!!

NEM A HITELESEKET KELL MEGMENTENI, HANEM A MAGYAR EMBEREK BECSÜLETÉT, A GENERÁCIÓK ALATT, ÉLETEK MUNKÁJÁVAL, GYERMEKEINK JÖVŐJÉNEK BIZTOSÍTÁSÁRA ÖSSZERAKOTT VAGYONUNKAT KELL MEGÓVNI !!!

ÉS A LEGFONTOSABBAT: AZ ELSZEGÉNYÍTETT  EMBEREK ÉS CSALÁDJAIK ÉLETÉT KELL MEGMENTENI !!!

ÁLLJUNK KI MAGUNKÉRT, MÁSOKÉRT, EMBERI JOGAINKÉRT, AZ ÉLHETŐ MAGYARORSZÁGÉRT!!!

Kérjük Te is írd alá a:
"KIÁLTVÁNY !!! NYÍLT LEVÉL ORBÁN VIKTORHOZ ÉS KORMÁNYÁHOZ !!!" petíciót.

KIÁLTVÁNY !!!    ÍRD ALÁ !!!    KIÁLTVÁNY !!!    ÍRD ALÁ !!!      KIÁLTVÁNY !!!
www.peticiok.com/banki_karosultak_forumanak_peticioja

BANKI HITELKÁROSULTAK
CIVIL KEZDEMÉNYEZÉS
hitelkarosult.info@gmail.com

Anonymous

2011-10-14 09:42

Vak az a dakota ló, hisz a szakadék felé rohan!

Nem vak az, te lüke, hanem BÁTOR!

Vendég

#4057 Re: Re: Re: Re: Re: Mesterházy ultimátumot adott Gyurcsányéknak

2011-10-14 12:11

#4052: - Re: Re: Re: Re: Mesterházy ultimátumot adott Gyurcsányéknak

Ugyan már! Mi mást jelentene az előzmények ismeretében?

Igazi Demokrata
Vendég

#4058 Re: Gyurcsány Ferencért és a demokráciáért

2011-10-14 12:21

#4053: egy választópolgár - Gyurcsány Ferencért és a demokráciáért

Naná, hogy éjjel-nappal nagyon-nagyon kiállunk, mert tökéletesen lábonfekvőnek tűnik a politikából való eltávolítására tett aljas merénylet!

Ezért mi, demokraták, küzdjük egy reggeli demokratikus litániával ez ellen!

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr koncepciós per áldozata! (10x)
Az unokáim is félnek az ötvenes évek visszatérése miatt! (2x)
Csak összefogással tudjuk megállítani a hatalom eszeveszett döntéseit! (3x)
Mi, demokraták, ezt nem tűrhetjük! (15x)
Gyurcsány Ferenc demokrata! (15x)
Orbán Viktor gyáva! (30x)
Mi, demokraták, fogjunk össze a demokratikus jogállamért! (2x)
Gyurcsány Ferencet azonnal mentsék fel a gyalázatos koncepciós vád alól! (1x)
Remélem, hogy a józan ész és az igazság győzedelmeskedik az esztelen, totalitárius és igazságtalan orbáni diktatúra felett! (3x)
Mi, demokraták fogjunk össze! (15x)
Mi, demokraták nem félünk a gyáva viktátortól! (15x)
Orbán Viktor gyáva! (20x)
Gyurcsány Ferenc igazat mond! (25x)
Csakis összefogással tudjuk megállítani a perverz hatalom eszeveszett tombolását, mely romba dönti az eddig elért eredményeinket! (5x)
Orbán Viktor gyáva! (5x)
Gyurcsány Ferenc igaz demokrata! (10x)
Mi, demokraták fogjunk össze a demokrácia védelmében! (3x)
Egyetértek, hogy visszatértünk az 50-es évekbe! Ez egy sztálini koncepciós per! (3x)
Félünk! (3x)
Miért nem cselekszünk? (5x)
Gyurcsány Ferenc igazat mond és demokrata! (10x)
Orbán Viktor hazudik és diktátor! (15x)
Jaj,jaj! Vége a demokráciának! (15x)

Vendég

#4059 Re: Re: Gyurcsány Ferencért és a demokráciáért

2011-10-14 12:27

#4054: M.H,Gy. - Re: Gyurcsány Ferencért és a demokráciáért sajnos nagyon sokan kvánják a vesztét

A felmérések szerint a nagy többség tényleg szeretné rács mögött látni Gyurcsányt. Én is.

"szintén köztudomású, hogy Orbán joggal tarthat egy következő Gyurcsány választási győzelemtől"

Hát ez az, amitől viszont nem kell tartani. Én sokkal inkább attól tartok, hogy ha Gyurcsánytól megszabadulna az MSZP, akkor megerősödhetne.

Vendég

#4060 Re:

2011-10-14 14:41

#4055: -

Orbán Viktor nem kívánja a demokráciát - ezzel a címmel jelent meg egy cikk a The Washington Post hasábjain, amelyből kiderül, hogy a nyáron hivatalos figyelmeztetést küldött az amerikai külügyminisztérium a magyar miniszterelnöknek.

Orbán azonban augusztus óta olyan elfoglalt, hogy nem tudta fogadni Eleni Tsakopoulos-Kounalakis nagykövetet, azaz nem vette át a dokumentumot.

Az amerikai napilap cikke, amely Alekszandr Lukasenko belorusz diktátor rendszeréhez hasonlítja Orbán kormányzását, leírja: Washington olyannyira elégedetlen volt Orbánnal, hogy amikor Hillary Clinton június 30-án hazánkba látogatott, igyekezett "teljesen világossá tenni" álláspontját és figyelmeztetni a magyar miniszterelnököt, hogy "sehol sem engedhető meg a demokrácia visszaesése".

"Nem sokkal később azonban a külügyminisztérium arra a következtetésre jutott, hogy Orbán egyszerűen nem értette meg Clinton üzenetét, hogy abba kéne ezt már hagyni, szóval a diplomaták úgy döntöttek, emelik a tétet. Augusztus közepe vagy vége felé ismételten nemtetszésüket fejezték ki, ebben az esetben egy demarche, azaz hivatalos diplomáciai tiltakozás keretében, amelyet személyesen Orbán kezébe kell adni" írja Al Kamen szlengszavakkal tarkított cikkében. Ezt a nagykövet azóta sem tudta átadni a magyar miniszterelnöknek.

Vendég

#4061 Re: Re:

2011-10-14 14:44

#4060: - Re:

A címzett a 4058 . Bocsánat.

Vendég

#4062 Re: Re:

2011-10-14 14:52

"Orbán azonban augusztus óta olyan elfoglalt, hogy nem tudta fogadni Eleni Tsakopoulos-Kounalakis nagykövetet, azaz nem vette át a dokumentumot."

Helyes. Orbán csinálja a dolgát és ne foglalkozzon ilyen baromságokkal. Eleni Tsakopoulos-Kounalakis adja át az irományát valami minisztériumi portásnak, oszt jónapot.

Vendég

#4063 Re: Re:

2011-10-14 15:34

Szó szerinti idézet a cikkből: "Alas, word is that Orban has been simply too busy to receive Kounalakis, a California real estate executive who, along with family members, has contributed more than $800,000 to Democrats since 2005, especially to Clinton’s presidential effort and then to Barack Obama’s campaign."

Fordítás: Azt mondják, hogy Orbán egyszerűen túl elfoglalt ahhoz, hogy fogadja Kounalakist, aki egy kalifofornai ingatlanügynökség igazgatója és családtagjaival együtt több, mint 800 ezer dollárt adományozott a demokratáknak 2005 óta, különösen (Hilary) Clinton elnökjelölti törekvéseire, majd pedig Barack Obama kampányára.

Ha, ha!

:D :D

egy választópolgár

#4064 Re: Re: Re: Zorbán menjen focistának

2011-10-14 15:40

#4062: - Re: Re:

Ha a Zorbánnak az a dolga, amit tesz, akkor menjen vissza focistának. Egyébként szegény kis országunk, úgy méretét,mint gazdaságpolitikáját tekintve,  egy portaszolgálat, melynek vezetője jelenleg Zorbán, így nyugodtan felemelkedhetne  a "valami baromság iromány" átvételéhez.

Vendég

#4065 Re: Re: Re: Re: Zorbán menjen focistának

2011-10-14 15:47

#4064: egy választópolgár - Re: Re: Re: Zorbán menjen focistának

A magyar választópolgárok demokratikus és szabad választásokon Orbán Viktort, aki emellett szabad idejében tényleg szeret focizni is, miniszterelnöknek választotta meg, kormányának pedig 2/3-os, abszolút többséget adott.

Az, hogy te, büdöskomcsi féreg, nem szavaztál rá nem érdekes semmilyen szempontból. Ugyanis a demokrácia nem azt jelenti, hogy a hozzád hasonló büdöskomcsi férgeknek is meg kellene választania a kormányt. Az pl.  a Kádár-diktatúra volt, ahol mindenki ugyanarra a jelöltre "szavazott".

létbizonytalanság van, egy szegény párti

#4066 Re: Re: Re: Re: Re: Zorbán menjen focistának

2011-10-14 16:01

#4065: - Re: Re: Re: Re: Zorbán menjen focistának

Te, sutyerák, ezerszer abban a rendszerben, ahol az állampolgárok dolgozhattak, mert volt hol, tervezhettek, mert kiszámíthatóság volt és a szegényebb  gyermekes réteg annyi szociális juttatást kapott, hogy felsőfokú intézetben taníttathatták gyermekeiket, lásd, csak a példa kedvéért: Orbán és tsai.  Miért jobb most,  munkahely nincs,  Fidesz  a gazdagokat támogatja összes  intézkedésével. Ezért a csóróknak minden, akár a Kádár-rendszer is  -ehhez képest- ÁLOM. Hogyan mehetne egyetemre ma egy szegény gyermek, tudom, két lábbal,  - és két kézzel pedig moslékot hordhat onnan.

EGY TENISZ RAJONGÓ
Vendég

#4067 SUTYI!

2011-10-14 16:14

A FUTBALL A BUNKÓK SPORTJA, LEGKÖZELEBB MAJD EGY ATLÉTA, REGATTA EVEZŐS VAGY TENISZKIRÁLY KÖZÜL KELL VÁLASZTANUNK REMÉLEM, - MONDJUK GYURCSÁNY FERENC, ROGER FEDERER, VAGY ÉN.

A B..... KOMCSIS SUTYINAK

#4068 T. SUTYERÁK

2011-10-14 16:26

ORBÁN NAGYLELKŰEN ÉS BŐ NYÁLLAL DICSŐÍTETTE VEN CSIA PAO KINAI MINISZTERELNÖK B...KOMCSI ORSZÁGÁT, HOGY MILYEN JÓL CSINÁLJÁK... NA, LÁTOD, SUTYI, AZÉRT MÉG ORBÁNTÓL IS VÓNA MIT TANULNOD. SZERINTEM NEKED MINDENKITŐL.

Vendég

#4069 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zorbán menjen focistának

2011-10-14 17:50

#4066: létbizonytalanság van, egy szegény párti - Re: Re: Re: Re: Re: Zorbán menjen focistának

Jó, sírdogálj csak nyugodtan a szovjet megszállók által fenntartott Kádár-diktatúrért, büdöskomcsi szoci nyugger! :)))

Vendég

#4070 Re: T. SUTYERÁK

2011-10-14 18:00

#4068: A B..... KOMCSIS SUTYINAK - T. SUTYERÁK

Miután a büdöskomcsi kedvenceidnek sikerült annyira tönkrevágni a gazdaságot és az IMF kénye-kedvére kiszolgáltatni az országot, valakinek finanszíroznia kell az országot.  Ezek most a kínaiak lesznek és talán az USA nagy kedvence, a brutális és olajban úszó szaudi diktatúra is, ahová Orbán nemrég ellátogatott.

Ahogy a rómaiak mondták: "Pecunia non olet".  A kínaiaknak van pénzük, nagyon is.   Nyugat-Európa és az USA is eszerint cselekszik.

Vidéki

#4071 Re: T. SUTYERÁK

2011-10-14 18:22

#4068: A B..... KOMCSIS SUTYINAK - T. SUTYERÁK 

Ennek? Kizárt dolog, mást sem tud szajkózni, mint amit a FIDESZ-szemináriumon beleöntöttek az "okos" buksijába. Sok hely nem volt benne, mert már tele volt vízzel, meg büdöskomcsizással. Vannak, akiknek hiába mondassz bármilyen észérvet, meg se hallják, meg sem értik. Ő ilyen.

Vendég

2011-10-14 18:40

Apropó!
Nem verték nagydobra Orbánék, hogy Magyarországon tárgyal az IMF delegációja! Vajon helyre tudják-e hozni a múlt évben elszúrtakat? Sosem fogják bismerni - ezt sem.
TE ÖRÖK IFJÚ

#4073 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zorbán menjen focistának

2011-10-14 18:48

#4069: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zorbán menjen focistának

A szüleim, és hála Istennek, a nagyszüleim a nyugdíjasok, én a munkanélküli vagyok.

Vendég

#4074 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zorbán menjen focistának

2011-10-14 18:52

#4073: TE ÖRÖK IFJÚ - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zorbán menjen focistának 

Ez a mocskosszájú büdöskomcsizós nem ismer se Istent, se embert. Ez már néhány embernek megírta a vérlázító véleményét, nem szabad vele foglalkozni. Nekem sajnos már nem élnek a szüleim, fiam autóbalesetben meghalt, férjem infarktusban. Az egyetlen kedvesség az volt tőle, hogy azt írta nekem, hogy már én is mellettük lehetnék.  Ma már én vagyok tisztességben, becsületben megőszült nagymama, az ő olvasatában büdöskomcsi nyugger. Az ilyennel nem érdemes szóbaállni, mert minden jóérzésű ember alulmarad vele szemben.

Üdv. 

Vendég

#4075 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zorbán menjen focistának

2011-10-14 18:58

#4073: TE ÖRÖK IFJÚ - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zorbán menjen focistának én a munkanélküli vagyok.

Az jó. Meg is érdemled. De a segélyedért hamarosan "kapirgálni" leszel kénytelen és nem a micsodádat. :)