Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

#5939 Re: Re:

2016-04-04 18:38

#5936: - Re:  

Én is elolvastam, és nem a politikai felhangok, hanem a szerencsétlen emberi sorsok fogtak meg. És ezt bizony  politikusok csinálták, és politikusok mondták, hogy a "Q. egy címeres gazemberség volt", akik jogi végzettségük ellenére alkotmányellenes törvényt hoztak... folytassam. Védd csak őket, ha úgy gondolod, hogy erre a teljesítményre megérdemlik.   

Válaszok

Vendég

#5940 Re: Re: Re:

2016-04-04 19:19:04

#5939: - Re: Re:  

Igaz, csak túl van misztifikálva a 12000 "nem kapott semmit sem" esete. Jó lenne látni milyük volt, mikor vették, stb, stb. Gondolom papírjaik a habokban... Szerintem itt nem 12000 hanem 32000 szerencsétlen emberi sors van (plusz a hozzátartozók) Azaz nem kellene hangoztatni oly hangosan, hogy 12000 ember nem kapott semmit sem. Mondják inkább azt, nem kaptak ELEGET - így pontos, legalábbis nem kaptak eleget a saját elvárásaikhoz képest. Persze ha valakinek a 2015-ös elszámolás volt a vágya akkor mondjuk tavaly párszor eljöhetett volna a 12000 ember a familiájával EGYÜTT hébe-hóba egy-egy tüntetésre. Olyankor HOL voltak ? Akkor nem voltak hangosak amikor még lehetett volna TALÁN tenni valamit is az ügy érdekében... "remélem sikerrel" megakasztják a kifizetéseket, aztán mi - akik belenyugodtunk ugyan a veszteségbe, de szeretnénk már pénzt látni - is mehetünk a p-ba, ha még azt sem kapjuk meg amire most VÉGRE valahára 1 év után van valami esély.