Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

2016-04-05 04:21

Sok buta ember van itt. Perelni kell. Ha nagy a veszteséged és csak alamizsnát adnának, nincs más választásod. A PSZÁF/MNB felelősségét nem kell firtatni, ha ők jelezték volna időben, hogy itt lopják a pénzt, szerintem senki sem vitte volna oda a megtakarítását. Mivel nem jelezték előre, kárt okoztak, a teljes kárt fizessék vissza. 1-2 év múlva ismét a pénzünknél leszünk, de sok írigyünk lesz, aki most elfogadja a 2. kör ajánlatát és lemond a további perelhetőségről.

Sokan peszimisták, mohók és még tüntetésre sem járnak. Hát nem tudok róluk potitívan gondolkodni.

Válaszok

Vendég

#5943 Re:

2016-04-05 04:55:55

#5942: -  

Ez igen! Én is perelnék,  tudsz ügyvédet javasolni, aki elvállalná az ügyet a felügyelettel szemben? Előre is köszönöm. 

Vendég

#5946 Re:

2016-04-05 08:04:32

Miért is gondolod, hogy  "sok buta ember" van itt? Csak nem azért mert te is itt vagy?

Vendég

#5947 Re:

2016-04-05 08:24:17

Nekem nulla jött ki az elszámoláskor a 2002. évben vásárolt ingatlan kötvényem miatt (pedig vártam még pénzt). Igy nem kell gondolkoznom a felszámolóhoz való beadásról. Aki nincs megelégedve a kapott összeggel javaslatom: visszaírni a Kárrendezési Alapnak, írni a BEVA-nak a nem fiktív kötvény miatt (vajon betudják-e bizonyítani, hogy a valós kötvényed árát megkapta a Q. F. H. T. Kft) és kérni a ki nem fizetett összeget, ha nem sajnálod az 1%-t, benyújtani az igényedet a felszámolóhoz ( AB-nél van olyan indítvány, hogy a meg nem kapott pénz ne szálljon át a K. Alapra), és várni egy kicsit a pereskedéssel. 

Ha van még energiád: felhívni az országgyülési képviselődet, írni a Parlamentnek (mert ez nem kárrendezés!!!).