Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#4234 Szili Katalin Gyurcsányról

2011-10-18 13:37

Gyurcsány Ferenc hitelességétől: „Számomra ő már a múlt. Egyébként ezt az egészet szánalmasnak tartom azután, hogy pontosan ő jelentette be legelőször, hogy kéri, hogy a mentelmi jogát függesszék föl, hiszen tisztázni szeretné magát.”

A Szociális Unió vezetője azt mondja, „nem lehet mindig, mindent maszatolással eltussolni, mint amit az őszödi nyilvánosságra hozatal ügyében is, mert abban is azt történik, hogy oktalanul vádolnak meg embereket”.

Szerinte már a botrányos beszéddel kapcsolatos ismereteket is rég nyilvánosságra kellett volna hozni, „hogy mindenki tisztán lásson, és ne lehessen másokat bemocskolni”.

Válaszok

Vendég

#4236 Re: Szili Katalin Gyurcsányról

2011-10-18 13:46:45

#4234: - Szili Katalin Gyurcsányról 

Szili jobb, ha hallgat.

Ő volt az, aki, miután nem volt képes a köztársasági elnöki jelöléstől visszalépni, nyakunkra szabadította Sólyom Lászlót. Akkor még azt hittem, ennél rosszabb nem jöhet. Hát jött. Gyurcsány végig kiállt a választások idején Szili mellett, aki ezt "megköszönve" az első adódó alkalommal hátbaszúrta. Ezen ma már nem érdemes keseregni, ez már a múlt, visszacsinálni nem lehet. Azért azt is el kell mondani, hogy az a köztársasági elnökválasztási bohózat olyan szégyenletes volt a fidesznyikek  ellenőrzésével a szavazófülkék előtt, hogy olyanra addig még nem volt példa.

Visszatérve Szilire: nem tudom, hogy nekem miért ugrik be mindig Szili neve, mikor az "Öszödi beszéd"-ről hallok?