Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#6053 Re: Re: Re: Re: Re: Kártalanítási eljárás

2016-04-09 18:54

#6051: - Re: Re: Re: Re: Kártalanítási eljárás 

  Érdekes, hogy több mint egy év számtalan cáfolata után is makacsul és persze tudatosan összemossák a Q-nál lévő állampapírokat a csődöt előidéző vállalati kötvényekkel. Az állampapírok nem voltak fiktívek, azokat nem lopták el, vagyon felmérése során maradéktalanul megtalálták, és a tulajdonosaik maradéktalanul meg is kapták azokat. Az MNKH 3,8 milliárdos állampapírjainak kivétele ügyében tett feljelentést eme alapvető különbség miatt utasították el, minthogy az állampapír kivétele nem minősül bennfentes kereskedésnek.  

Válaszok


Vendég

#6054 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kártalanítási eljárás

2016-04-09 19:24:38

#6053: - Re: Re: Re: Re: Re: Kártalanítási eljárás 

Kösz, most már megnyugodtuk. De írhatnál valami nyugtatót arra is, hogy lehet az, hogy egy 25 éve, a felügyelet által ellenörzőtt cégnél minden megvan (részvények, állampapírok stb,), sőt a cégcsoport elemeinek többsége a mai napig müködik, nem ment csődbe. Csak pont a felügyelet által engedélyezett fránya kötvényekkel volt gond.

Aki csal, az bizony csal mindenütt ahol lehet. Aki lop itt, az lop másutt is. Ezt még az óvodások is tudják. De ennél a csúnya Q.-nál ez másként volt. Itt csak a kötvény-befektetők pénze tünt el, mindenki más minden fillérjét megkapja.

Minket, károsultakat ennek az ellentmondásnak a megválaszolása már régóta izgat és nem hagy aludni.

Nem tudnál erre is valami nyugtató magyarázatot adni?????????????


Vendég

#6055 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kártalanítási eljárás

2016-04-10 04:09:56

#6053: - Re: Re: Re: Re: Re: Kártalanítási eljárás 

 "...az állampapír kivétele nem minősül bennfentes kereskedésnek"

és te ezt elhiszed és terjeszted. Pedig, ha valaha is voltál a tőzsde közelében, akkor tudnod kéne, hogy a bennfentes kereskedés nem más mint kereskedés a bennfentes infok alapján. Itt ez történt, akárhogy is magyarázzák.