Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#4257 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mesterházy rapportra rendeli Gyurcsányt :)

2011-10-18 17:41

#4256: KÉRDEZD DEUTSCHOT - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mesterházy rapportra rendeli Gyurcsányt :) 

Érdekes, hogy a dajcstomis beírásaidra sosem érkezik válasz. Amire pedig a fidesznyikek nem válaszolnak, az nincs is? Csak kérdezem. Amúgy teljesen egyetértek, Deutsch, a FIDESZ Casanovája tett már annyit az asztalra, hogy elő kéne venni. Valamivel netán sakkban tartja a nagyurakat?

Válaszok

KÉRDEZD DEUTSCHOT

#4258 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mesterházy rapportra rendeli Gyurcsányt :)

2011-10-18 18:04:18

#4257: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:DEUTSH VON THOMAS FIDESZ ARC

A SZOMSZÉDOMBAN LAKOTT, NYÁRON RÖVID FARMER SHORTBAN MÁSZKÁLT A VÁCI UTCÁBAN. NYÍLVÁNVALÓAN MINDENT TUD RÓLUK, HA NEM ÍGY LENNE, MÁR RÉG KITETTÉK VOLNA A SZŰRÉT. ANNAK IDEJÉN BRUTTO 240-ÉRT BÉRELTÉK AZ ISMERŐSÖM KECŐJÁT,  ANNYI, MINT MOST 600.000,. FT, EZT NEM HALLOTTAM, HANEM LÁTTAM ÉS TUDOM. A KAPU-BIZNISZE KÖZTUDOTT, ÜGYVEZETŐ KORMÁNYKÉNT 2002. MÁJUSBAN 4,7 MILLIÁRDÉRT VETTE MEG AZT, AMIHEZ MÁR JOGA SEM VOLT, DE AHHOZ VÉGKÉPP NEM, HOGY 1,7 MILLIÁRD HELYETT  A 4,7-EST VÁLASSZA.  IGÉNYES FIÚ, EZ MOSTANI ÉRTÉKEN A DUPLÁJA. ÜDV.