Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

KÉRDEZD DEUTSCHOT

#4258 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mesterházy rapportra rendeli Gyurcsányt :)

2011-10-18 18:04

#4257: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:DEUTSH VON THOMAS FIDESZ ARC

A SZOMSZÉDOMBAN LAKOTT, NYÁRON RÖVID FARMER SHORTBAN MÁSZKÁLT A VÁCI UTCÁBAN. NYÍLVÁNVALÓAN MINDENT TUD RÓLUK, HA NEM ÍGY LENNE, MÁR RÉG KITETTÉK VOLNA A SZŰRÉT. ANNAK IDEJÉN BRUTTO 240-ÉRT BÉRELTÉK AZ ISMERŐSÖM KECŐJÁT,  ANNYI, MINT MOST 600.000,. FT, EZT NEM HALLOTTAM, HANEM LÁTTAM ÉS TUDOM. A KAPU-BIZNISZE KÖZTUDOTT, ÜGYVEZETŐ KORMÁNYKÉNT 2002. MÁJUSBAN 4,7 MILLIÁRDÉRT VETTE MEG AZT, AMIHEZ MÁR JOGA SEM VOLT, DE AHHOZ VÉGKÉPP NEM, HOGY 1,7 MILLIÁRD HELYETT  A 4,7-EST VÁLASSZA.  IGÉNYES FIÚ, EZ MOSTANI ÉRTÉKEN A DUPLÁJA. ÜDV.

Válaszok

Vendég

#4259 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mesterházy rapportra rendeli Gyurcsányt

2011-10-18 18:13:58

#4258: KÉRDEZD DEUTSCHOT - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mesterházy rapportra rendeli Gyurcsányt :) 

Én tudom, én csak azt észrevételeztem, hogy erre soha nem reagálnak azok, akik a koncepciós perben fröcsögő pofával vádolják a majdnem üzletet kötött Gyurcsányt, akinek ez miniszterelnökként feladata is volt. Az, hogy 2500 munkahely nem valósult meg, senkit nem érdekel, de még az is lehet, mert ezektől kitelik, hogy azzal is megvádolják, hogy Sukoróban miatta nem jött létre 2500 új munkahely. A tényleges kár pedig nem kár, pláne, ha egy fidesznyik bájgúnár csinálja.

Apropó: Ki látta Dajcstomi uniós irodáját Hódmezővásárhelyen? Mert neki van ám olyan is!!! Aki arra jár, látogassa meg. Most ott él, ha nem Brüsszelben van, a legújabb asszony miatt Hódmezővásárhelyhez van kötődése.