Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#6098

2016-04-13 03:49

A vasárnapi nyitvatartást milyen gyorsan megszavazták. A Mi ügyünkel meg nem kívánnak tovább foglalkozni.

Válaszok


Vendég

#6099 Re:

2016-04-13 06:44:59

#6098: -  

 Ne lepődj meg. A mi ügyünkkel rajtunk kívül még maximum pár felbérelt ellenző foglalkozik - akik itt és egyéb fórumokon fejezik ki a "nemtetszésüket"... (a "megmentésünkkel" kapcsolatban persze)

A Q ügyröl még pár esetben fogunk hallani a hazai médiában:

1, ha megint nem lesz (májusi) kifizetés - talán már indok sem lesz miért...

2, ha az Alkotmánybíróság dönt valamelyik, a Q törvényt érintő beadvánnyal kapcsolatban

3, ha Q ügyfelek bírósági perei elkezdődnek

4, ha Tarsoly Csabát és társait (bár itt a fő ember aki megmentésre számíthat az éppen Tarsoly) felmentik, vagy valami piti időre itélik el... 

egyébként mint az itt linkelt Népszava és társai is, maximum csak azt írják le már századszor, amit mi és azok, akik ugyan kívülállók, de nyitott szemmel figyelik az ügyet már eleve tudtak. Sok ujdonság nincs. Pedig lehetne mit kideríteni. Pld, mi a valós Q vagyon. Hova tünnek napról-napra a vagyonelemek... (pld ETO park, ami már el lett passzolva - VALAKINEK, az éj leple alatt, senki sem tud ról semmit sem, csak azt, hogy "sikerült") Mire jutott a rendőrség, merre van a pénz, vagy annak egy része... (mert azért nyomtalanul nemigen tünhetett el se 210, se 100 milliárd az meg igen valószínűtlen, hogy TÁSKÁKBAN hordták volna el, majd elégették volna...) Tehát lenne mit kérdezni, miről írni, csak a semmi felmelegítése az egyszerűbb, könnyebb, meg kevéssbé zavarja a hatalom köreit - mint kínos kérdésekkel foglalkozni.