Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

#6235 Re: Re:

2016-04-19 17:55

#6234: - Re:  

Minden vitatott elszámolásnál lesz (legalább) egy nem stimmelő tétel, ami miatt borul az egész.

De akkor mi lesz a megoldás? Elfogadják a bizonylatokkal alátámasztott saját nyilvántartást? Korrigálják a hibás

elszámolást, vagy küldenek egy kioktató stílusú mellébeszélő választ?

Válaszok

Vendég

#6238 Re: Re: Re:

2016-04-19 18:26:05

#6235: - Re: Re:  

Nálam is van több tétel, ami nem egyezik a kimutatással. Ha megírom, már egyeztetésre sincs elég idő a hó végéig. Egyébként elfogadnánk a kártalanítást, de nem akarjuk, hogy az esetleges egyeztetés eltolja a kifizetést. 

Ti mit tesztek? Megköszönöm ha válaszolsz.

Vendég

#6239 Re: Re: Re:

2016-04-19 18:41:33

#6235: - Re: Re:  

Én még nem kaptam elszámolást. Ahogy olvasgatom itt és máshol a hozzászólásokat azt tudom megállapítani:

1. Az ügyfelek értékpapírszámlája nem hiteles, ha már tömegesen fordulnak elő elszámolási hibák.

2. Az alap abból indult ki, hogy az ügyfelek értékpapírszámlája a számviteli és egyéb törvényeknek megfelelő.

3- Így nem vette elő az adásvételi szerződéseket és az elszámolásokat, nekünk ezt javasolják az egyeztetéshez. Ránk bízzák a hibás elszámolás korrigálását.

Nekik is ezt kellett volna tenni, ha ilyen határozatokat adtam volna ki a munkahelyem már repültünk volna főnökömmel együtt.

Összeegyeztetni az értékpapírszámlát a meglévő iratokkal. Pláne, ha tudják, hogy büncselekmény történt.

Ahol plusz kamat levonás van, a minusz máshol jelentkezik. Vajon kinél?? Van olyan, ahol nem vontak le kamatot, de kellett volna?