Az erkölcsös élet törvényi szabályozásáért!

Quoted post

BL

#57 ÁTVERÉS!

2016-04-22 09:29

Ahogy gyanítottam. Rákérdeztem a JT (itt is belinkelt) hivatalos fb oldalán, ezt a választ kaptam:

"Üdvözlöm.. Természetesen nem. Jehova Tanúi nem élnek a társadalmi vagy kormányzati körökre ható petíció jogával. Nem kívánták sem a múltban sem, és a jövőben alkalmazni a társadalmi nyomásgyakorlást. Mivel nem tisztelik "szeplőtelen szűzként" Jézus anyját Máriát, így a petíció kezdő szövege is komolytalanná teszi azt, nem beszélve a tartalmáról. Ugyanakkor Jehova Tanúi Magyarországi fiókhivatala nem Pécsen hanem Budapesten található, innen kordinálják Magyarországi hitéleti tevékenységüket. Sajnos az ilyen és ehhez hasonló alaptalan felvetések általános célja az, hogy rossz hírbe keverjék Jehova Tanúit. Ettől függetlenül biztosak vagyunk benne, hogy a legtöbb ertelmes ember átlátja az ilyen megmozdulások valódi szándékát és az alaptalan hangulatkeltést. Remélem megfelelő választ kapott kérdésére. Üdvözlettel Jehova Tanúi"

Én nagyon károsnak tartom a JT tanításait, de a hazúg lejárató kampányokat, ha lehet, még annál is inkább. :-(

Válaszok

Kedves BL-nek

#60 Re: ÁTVERÉS!

2016-04-22 10:16:02

#57: BL - ÁTVERÉS! 

A facebook oldalukra már vagy egy éve nem került ki új poszt, mint ahogyan ez az oldal is jó egy éve lett létrehozva, csak a hozzászólások pár naposak.
Nyilván egy kívülállónak nem a rondábbik arcukat mutatják. Magyarázd meg ezt a nagyszüleimnek akiket lényegében kisemmiztek, meg az unokahúgomnak aki főiskolás évei alatt a nagyszüleimnél lakott és a rendszeresen ott dekkoló térítők lekurvázták, csak mert nem élt házasságban a barátjával és mini szoknyát meg tűsarkút hordott!
Mellesleg a gimimbe is egyszer ellátogattak és tartottak órát. Ha nem is szó szerint de a 13 pontban megfogalmazottatról beszéltek. Becsmérelték a ruházatunkat, hogy a tanteremben egy Biblia sincs, és még sokminden mást. Nem is értem, hogy az igazgatónk ezt hogy engedhette. Mellesleg, ha ez kamu akkor a jehovások helyében már a sajtóban nyilatkoztam volna, de minimum a facebookra kiírtam volna.

Balog Páter se nagyon szólalt meg eddig!

Re

#63 Re: ÁTVERÉS!

2016-04-22 10:33:34

#57: BL - ÁTVERÉS! 

Kiemelnék egy mondatot a levélből:

"Ettől függetlenül biztosak vagyunk benne, hogy a legtöbb ertelmes ember átlátja az ilyen megmozdulások valódi szándékát és az alaptalan hangulatkeltést."
Beszélgess el egyszer egy jehovással mondjuk Bp belvárosban, vegyél tőlük egy újságot és olvass bele, halgass bele a Béahán a a hangszórós előadásukba.
Rá fogsz jönni, hogy ők ugyan ezt csinálják azokkal akik nem az ő tanaikat követik!
Nekem pl felhívták a figyelmemet arra, hogy a házasság előtti  szexuáli élet megöli a lelket!

-közöltem, hogy két gyereket nevelek élettársi kapcsolatban! -ne tudd meg mit kaptam tőlük!!!!!!!

Ez a levél az átverés!