Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#4702 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-10-31 00:11

#4697: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: sajátos felfogásban olvasod az öszödi beszédet

Amennyiben az egy sajátos felfogás, hogy ha  valaki azt mondja, hogy "kétszer kettő az négy", akkor én az úgy értelmezem, hogy 2x2=4 és nem úgy, hogy azt mondta, hogy 2x2=5, ahogy ti próbáljátok előadni. :D

Persze velem együtt te is nagyon jól tudod, hogy a beszéd lényege  ez volt, erről szólt az egész 25 perces trágárság: Gyurcsány és bűnbandája kormányzás helyett semmit sem csinált, évekig csak hazudtak a 2006-os választások megnyerése érdekében és mindent megtettek, hogy átverjék a választókat.  A kedvedért még egyszer a lényeg:

amit meg lehetett csinálni az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük

Meg lehet magyarázni, nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz.

És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit.

Válaszok

VALAHOGY ÍGY.....

#4703 Re: Re: AZ IGAZMONDÓ ZORBÁN KIRÁLY

2011-10-31 00:21:23

#4702: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

A TE KEDVEDÉRT PEDIG  -FENTEBB-   EGY AKTUÁLIS  PÁRBESZÉD:   AZ IGAZMONDÓ ZORBÁN KORMÁNYRÓL

Vendég

#4707 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-10-31 06:29:02

#4702: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Unalmas vagy, ugyanúgy nem győzöl meg engem, mint én Téged. Azt meg Te is tudod, hogy nekem van igazam, de a féktelen és megmagyarázhatatlan gyűlölet nem engedi, hogy elismerd más igazát.