Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#4735 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terrorcselemény gyanúja miatt is eljárás indulhat Gyurcsány ellen

2011-11-01 13:01

#4734: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terrorcselemény gyanúja miatt is eljárás indulhat Gyurcsány ellen 

Valaki nem tudná már lecsapni ezt a  szemét, piaci legyet?! Itt fölöttem /és egyébként mindenütt/ ott van. Végtelenül unom, a szava- és észjárásával együtt.  A legnagyobb baj mégis az vele, hogy neki a jogállamiság csupán egy "cécó." Na, ezért született meg ez a petíció is!

Válaszok

Vendég

#4736 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terrorcselemény gyanúja miatt is eljárás indulhat Gyurcsány ellen

2011-11-01 13:34:07

#4735: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terrorcselemény gyanúja miatt is eljárás indulhat Gyurcsány ellen

A csapkodásnál hatékonyabb, ha lefújjuk  Chemotox-szal a büdöskomcsi döglegyeket, pl. ezt itt fölöttem.

DR. CSERNUS

#4737 Re: Re: eljárás indulhat EGY ELMEBETEG ELLEN A ZÁRTOSZTÁLON

2011-11-01 13:34:10

#4735: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terrorcselemény gyanúja miatt is eljárás indulhat EGY BUGRIS ellen, A HÁROMCSAPÁS TÖRVÉNY KERETÉBEN...

EZ EGY BUGRIS,  ELMEBETEG  A ZÁRTOSZTÁLYRÓL, AKINEK MINDEN MINDEGY,  AZ IS,  HA ÉHEN DÖGLIK.  CSAK GYURCSÁNY  EZÉRT, VAGY AZÉRT, VAGY VALAMIÉRT  BÖRTÖNBE KERÜLJÖN,  GONDOLOM,  EZ AZ ÉLTETŐ ELEME, VAGY CSAK Ő IS F.OSIK TŐLE, MINT A GAZDIJA, HOGY RÁJUK VERI -A SAJÁT FEGYVERÜKET- A HÁROMCSAPÁST.

Vendég

#4741 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terrorcselemény gyanúja miatt is eljárás indulhat Gyurcsány ellen

2011-11-01 15:35:15

#4735: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terrorcselemény gyanúja miatt is eljárás indulhat Gyurcsány ellen

Ne zavarjon, hisz a hideg beálltával ezek a döglegyek is behuzódnak és ez a szegény nem tud hova menni. A sajátjai nem fogadják be. Itt nyugodtan kiélheti a perverzióit, alapjában nem igen bántják.

Kérek mindenkit, ne ingereljétek, az utóbbi időben egyre idegesebb és még kárt tesz magában. Nem nagy kárt, de ugye a kár az kár. Voltaképpen Ő az egyetlen büdöskomcsi féreg az oldalon.

Tartsuk meg ! Kuriózum.

Vidéki

#4742 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terrorcselemény gyanúja miatt is eljárás indulhat Gyurcsány ellen

2011-11-01 15:54:57

Amióta ez a petíció életre kelt, jómagam legalább 50x küldtem el hol szépen, hol csúnyán melegebb éghajlatra. A szépet nem érti, a csúnyára nekem kisebb a hajlamom, én szégyenlem magam helyette - is, pedig csak neki kéne. Igaz, vannak cselekvések, amiket nem ismer, ezek közé tartozik a meghúzom magam, ha nincs igazam, vagy nem szemétkedünk, ha nincs miért és tudnám még naphosszat sorolni. Az egyetlen  ellenszer az lehet, ha nem veszünk róla tudomást. Tudom, ezt is nehéz, mert néha megtévesztésül egészen emberi hangot üt meg, a gyanútlan ember válaszol neki, arra egyből ott a büdöskomcsis válasz. Egyetlen ellenszer, hogy nem vesszük emberszámba, igaz, hogy nem is lehet.

Üdvözöllek ismeretlenül is.