Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

SZERÉNKE

#4957 Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!!

2011-11-06 15:43

#4953: Lukrécia -

HALI, LUKRÉCIA ! ÉN TEGNAP TENISZT NÉZTEM, KÜLÖNÖS FIGYELEMMEL A FEDERER MECCSRE  ÉS MOST IS ARRA KÉSZÜLÖK. 12 ÓRÁTÓL ALBERT FLÓRIÁN TEMETÉSÉNEK KÖZVETÍTÉSÉT NÉZTEM, ISTEN NYUGOSZTALJA ŐT, SOHA NEM FELEDJÜK A "CSÁSZÁRT" !!!   CSAK AZ HAL MEG, AKIT ELFELEJTENEK.....

Válaszok

Lukrécia
Vendég

#4960 Re: Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!!

2011-11-06 17:30:29

#4957: SZERÉNKE - Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!! 

Hali!

Valóban, Albert Flóri nyugodjon békében.  Remélem, fognak a férjemmel odafent jókat beszélgetni. Két értelmes ember ha találkozik...

Más: a büdöskomcsizósnak megint csőlátása van. Azt pampogja, hogy a Gyurcsánynak 35x akkora a vagyona, mint a csűti géniusznak. Csak azt nem veszi figyelembe, hogy Gyurcsány nem ruházza át a vagyont mindenkire a családban, amije van, azt bevallja és leadózza tisztességgel. Ellentétben a géniusz minden családtagja nevére vásárolt, így neki már nincs a nevén szinte semmi. Van 5 gyerkőcs, meg egy asszony, jól szét lehet darabolni a megszerzettet, az adóellenőr észre sem veszi, mert nem akarja, jól felfogott érdeke. Az asszony Tokaj-hegyaljai birtoka sincs természetesen a Géniusz nevén, hogy is lenne, mikor az az asszonyé. El kell menni megnézni, csodaszép vidék, rögtön felismeri a látogató a birtokot, csak azon a birtokon van aszfaltozott út.

Lehet még mesélni naphosszat, nem érdemes, még azt hiszik, kémkedek, pedig csak jó a fülem.

A féreg itt furkálja a környékünkön a lyukakat. Ez az egy hátránya van a jó időnek, hogy a férgek még nem mennek téli álmot aludni. Jaj, képzeld el, a környékünkön rajzanak a katicabogarak, teljesen megkergültek a jó időben. Ma is egy szál trikóban lehetett élvezni a jó időt.