Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

szomorú valóság

#5350 Re: Mindenki veresége .....

2011-11-14 15:33

#5349: -

Nem  a győzelemről van szó, hanem arról, hogy nem mennek el a zemberek szavazni, püspökladányi 21 % , rózsadombi 38 %,   ez mindenkinek vereség,  sőt a demokráciának is !!!!!  Amíg nem tudjuk a miértjét, addig nincs meggyőző vereség-nyereség, mert, ha mégis elmennek, amikor igazán fontos lesz ?????

Válaszok

AZÉRT IS GYURCSÁNY FERENC

#5351 Re: Re: Mindenki veresége ,...

2011-11-14 17:12:24

#5350: szomorú valóság - Re: Mindenki veresége, REMÉLJÜK FELTÁMAD A NÉP !!!

EZÉRT VAN A KAMPÁNY, AMIT NEM ÁRTANA  -E SZOMORÚ VALÓSÁGRA TEKINTETTEL-  IDŐBEN ELKEZDENI. ADDIG, AMÍG A VÁLASZTÓPOLGÁROK  ÁTLAG 30 %-ÁT TUDJÁK MOZGÓSÍTANI A PÁRTOK,  AZ NYÍLVÁNVALÓAN AZOKNAK JÓ,  AKIKNEK MEGFELEL A JELENLEGI RENDSZER,  A NEKIK KEDEVEZŐ ADÓZÁS, VÉGTÖRLESZTÉS STB....  A BELEFÁSULT, ELNYOMOTT, KIZSIGERELT NÉP PEDIG ÖRÜL, HOGY LUK VAN A HÁTSÓJÁN,  NEHÉZ LESZ ŐKET KIMOZDÍTANI AZ APÁTIÁBÓL,  MÁR NEM CSAK KEDVÜK, DE EREJÜK SINCS EHHEZ AZ UNDORÍTÓ CÉCÓHOZ.  AZ EMBER MINDIG JOBBAT VÁR, MÉGIS MEGVEZETTÉK ŐKET ÉS ELFOGADJÁK A SORSUKAT, AMI: SEGÍTS MAGADON, AZ ISTEN IS MEGSEGÍT !!!  AZT SEM LEHET MONDANI, HOGY NINCS IGAZUK.    ITT VAN AZ MSZP SZAKADÁS, ÍGY KIMARADT EGY RÉTEG A VÁLASZTÁSBÓL, PL ÉN ÉS A CSALÁDOM, A KÖRNYEZETEM JÓ RÉSZE.  AZÉRT A SZÉGYEN MOST  A FIDESZT ILLETI, JÓL MEGCSAPPANTOTTÁK SZAVAZÓIK SZÁMÁT, KEDVÉT  MÁSFÉLÉVEN BELÜL,  MAGYARÁN BECSAPTÁK ŐKET !!!  SZEGÉNY VÁLASZTÓK, HOGYAN BÜNTESSENEK, MINT A TÁVOLMARADÁSUKKAL.   ÜDV.

Egy volt II.kerületi

#5352 Re: Re: Mindenki veresége .....

2011-11-14 17:19:39

#5350: szomorú valóság - Re: Mindenki veresége ..... 

 Igen, most a legnagyobb probléma az érdektelenség. Úgy a jobb, mint a baloldalnak érdeke lenne minél nagyobb létszámban résztvenni a lakóhelye szerinti bármilyen szavazáson. Ha egyszer van szavazati jog, élni kell vele. Ha pedig minél nagyobb számban élünk vele, kialakul egy eredmény, ami akár egy reprezentatív  országos felmérésnek is beillene. Ez persze csak akkor lenne lehetséges, ha az emberek és a zemberek elmennének. Akkor lehetne vitatkozni arról, hogy átütő volt-e a siker bármelyik oldalon.