Ne add a gyermeked
Quoted post
Aggódó |
#21 Ne add a gyermeked!2016-10-14 13:43Részben értek egyet a petíció szövegével, ezért nem támogatom. Természetesen a gyerekeknek a családon belül van a helyük. Természetesen felháborítónak tartanám, hogy az állam kivegye a gyereket a családból, mert valamilyen sérüléssel, betegséggel küzd. Jól tudom - bár nem vagyok érintett- hogy az autista gyerekekben mennyi szeretet lakik.Magam is felháborítónak tartom, hogy a várandósság kezdetétől az állam gyakorlatilag oly mélységben szól bele szülők és családok életébe, amit nem tehetne meg. Gondolok itt a várandósság alatti kötelező vizsgálatokra, pl. az indokolatlan cukorterhelésre, majd a megszületett baba agyonszurkálására, bcg oltásra, kötelező óvodai, majd iskolai oktatásra, ahol a gyerekek egyéniségét figyelembe nem vevő egyenoktatás folyik, stb-re. Nem vagyok pártszimpatizáns. Azonban úgy gondolom, a kérdőíven a kérdés megfogalmazása félreérthető volt. Jómagam legalábbis úgy értelmeztem, hogy azokat a rendbontó elemeket, akik visszaélve a szegregált oktatással, zavarják tudatosan a tanórák menetét, esetleg még a tanárt is bántalmazzák, azoknak hoznának létre bentlakásos intézményeket. Tessék kinézni a fővárosból pl. Ózd, Miskolc, Baranya térségébe! Megtekinteni, hogyan teszik lehetetlenné az oktatást a túlkoros cigánykölykök, akik kultúrájukat a családi közegből hozták!Akik a segélyekért lettek világra hozva, de szülői gondoskodás nem jár nekik, mert a "kultúrájukban " ez ismeretlen fogalom! Szíveskedjenek a petíciót ezekre tekintettel átfogalmazni és akkor minden további nélkül, nagyon sokan aláírjuk!
Végül, de nem utolsósorban: sajnálom azokat a szülőket, gyerekeket, akik gyengeségük miatt ezeknek a félvadaknak vannak kiszolgáltatva óvodában, iskolában. Erre is szíveskedjenek tekintettel lenni a megfogalmazásban! Köszönöm a megértést és a figyelmet! |
Válaszok
Aggódó |
#30 Re: Ne add a gyermeked!2016-10-16 14:15:27#21: Aggódó - Ne add a gyermeked! Kimaradt a beírásomból, hogy természetesen a kérdőívet sem töltöttem ki, mert nem értek egyet a z utolsó kérdés megfogalmazásával. Sürgős szükség lenne az oktatás átalakítására, gyerekközpontúvá tételére! A tehetségeket hagyni kibontakozni, a sérülteket felkarolni, a deviáns elemeket másként oktatni. |
Vendég |
#33 Re: Ne add a gyermeked!2016-10-19 21:45:55#21: Aggódó - Ne add a gyermeked! A zavaró elemek kiszűrésére nem jó megoldás a kiemelés. Ez inkább csak olaj volna tűzre, rontaná a helyzetet. Ahogy a helyzet összetett, úgy maga a megoldás is. Ám erre a hatalom mindenkori gyakorlóinak törekvése sincs. Nem is a valós megoldás a cél, ahogy szinte semmi másban. Inkább arra irányul minden törekvés, hogy megosszanak, szembeállítsanak minket. Férfit a nővel, anyát az apával, gyereket a szülővel, tanárt a diákkal és a szülőkkel - és még sorolhatnám.
|
egy tabítónő |
#39 Re: Ne add a gyermeked!2016-10-25 11:28:39#21: Aggódó - Ne add a gyermeked! Minden gyermek más és másképp kell kezelni is. A lányom is pedagógus és az ő osztályában is van súlyosan problémás gyermek, de inkább segítség kellene a nevelésükhöz, nem pedig bentlakásos intézmény. Ez engem felháborít!!!! Minden gyermeknek van egy pontja, ha azt megtaláljuk, akkor pörgetni lehet, mint a labdát amikor egy ujjal pörgetik. Ez lehet hogy hosszabb idő, vagy más pedagógus kell hozzá, de nem szabad feladni. Hallottam már olyan gyerekről, akit az óvónő gyógypedagógiai iskolába küldött volna, jelenleg egy híres egyetemre jár. |
Vendég |
#43 Re: Ne add a gyermeked!2016-10-27 10:24:41#21: Aggódó - Ne add a gyermeked! Egy ilyen rasszista gondolkodású ember minek ír alá egy ilyen kezdeményezést?? Ha nem érted miről szól, akkor ne csatlakozz!!
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Szemétszállítás
2133 Létrehozva: 2025-01-01
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1334 Létrehozva: 2024-12-06
A kulturális, zenei és közösségi életért
1248 Létrehozva: 2024-12-18
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
647 Létrehozva: 2024-12-16
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5605 Létrehozva: 2024-06-21
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
419 Létrehozva: 2024-12-09
Legyen korlátozva a szilveszteri tűzijáték-használat Székesfehérváron!
312 Létrehozva: 2025-01-03
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
238 Létrehozva: 2024-12-14
Közérdekű feljelentés bankok, bíróságok, közjegyzők ellen
226 Létrehozva: 2025-01-01
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1735 Létrehozva: 2024-09-29
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
213 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
196 Létrehozva: 2024-12-11
Kiállunk Pajor András atya mellett!
129 Létrehozva: 2024-12-06
Tiltsák be a tűzijátékok lakossági használatát!
53172 Létrehozva: 2014-01-01
Tiltsák be Magyarország területén minden nap a tüzijáték használatát.
121 Létrehozva: 2025-01-01
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Aláírás gyűjtés a petardák és pirotechnikai eszközök Zuglói alkalmazasanak tilalmáról
99 Létrehozva: 2024-12-24
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
181 Létrehozva: 2024-10-13
TŰZIJÁTÉKMENTES XVI.kerület
73 Létrehozva: 2025-01-02
Követelünk egy tiszta, átlátható szavazást a debreceni Fészek Lakópark közlekedési rendjéről!
72 Létrehozva: 2024-12-11