Provokátor Figyelő!

Quoted post

Provokátor Figyelő- szerkesztőség

2017-06-28 13:58

ÁLLÍTSUK MEG SOROS GYÖRGYÖT és háttér embereit!

Néhány név beazonosításra került az elmúlt napokban. Kiadtak egy közleményt és az ehhez kapcsolódó hozzászólásokban olvashatóak a nevek:
Csík Renáta, Vince Alíz Liza, Mitru Tímea, Kemény Zsófi, Jakab Annamária, Kimmel Péter Ebola és egy Zsófia nevű nőről is írnak akiről az egész petíció szól!

Az interneten ezek a nevek egyértelműen beazonosíthatóak.

Köszönet a petíciós oldal szerkesztőinek és hozzászólóinak!

FIDELITAS

Koncz Zsófia - alelnök

Válaszok

Csongrádi Eszter

#91 Re:

2017-07-03 05:38:20

#88: Provokátor Figyelő- szerkesztőség -  

Kedves Koncz Zsófia! 

Ezek az arcok az Aurórában is felbukkantak! Szinte törzsvendégek voltak ott.
Ne felejtsd le a listáról Szilvási Lászlót sem aki jelenleg az eszperantó maffia vezetője!
- eszperantista körökben azt rebesgetik, hogy egy gyilkossághoz is volt köze. 

Kimmel Péterrel fel ne vedd a kapcsolatot!

Gizus

#94 Re:

2017-07-03 06:43:53

#88: Provokátor Figyelő- szerkesztőség -  

Még a fősulin ismertem egy srácot (mindig a legbénább csajokat szedte fel) Ő a fősuli után csak hogy hozzá jusson a diplomájához elkezdett eszperantót tanulni. Közös ismerősöktől tudom, hogy valami iwiwes fórumon ő szedett fel egy fogyatékos kanizsai lányt, aztán szintén egy iwiwes fórumon egy pécsi lányt aki aztán bevezette az aikidó világába (ha jól tudom az is harcművészet), majd a dojoba ahová járt összejött egy vasággyal harminc kilós púpos lánnyal.
De ez egy jó tíz éves történet, úgyhogy nevet inkább nem írnék- a srác egyáltalán nem ismert, így lehet nem is ő a petíció főhősnőjének a titkos embere, bár a leírtak rá illenek. Turnék még mesélni, de inkább nem írok erről többet, bizonyítékok hiányában.
Ugyanakkor kétségtelen az eszperantót mint nyelvet, a telemarketinget mint szakmát fel kell számolni- értelmes ember ilyen nyelvet nem tanul és ilyen munkát nem vállal el. A gyogyósok táborát meg ne gyarapítsuk alibi nyelvekkel és szakmákkal.

Az aikidónak sincs létjogosultsága mivel nem versenysport, azután meg pláne, hogy bárki lúzert felvesznek a soraikba. Ha Soros ezekkel kezd akkor ez csak annak a jele, hogy Sorosnak leáldozott, különben K1- ből toborozná hadseregét.