Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#6135 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel

2011-12-17 16:45

#6134: f - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel 

Nézz tükörbe, te barom, indulatok csak belőled sütnek, te IQ-bajnok. Ettől nev vagy nagy, hogy neveletlenül öreganyámozol. Milyen családfád lehet ennyi jóindulattal? Darwin élne, megmondaná. Annyi biztos, hogy az őseid nem lennének réd büszkék. Az viszont téged minősít szintén, hogy Hajdú Péter magasröptű műsorát nézed.  Én találok magamnak nézhetőbb műsort, vagy ha nem, olvasok egy jó könyvet. Én még úgy nevelkedtem, hogy olvasni jó.  Koromnál fogva még szemüveg nélkül művelem, nem fárad el a szemem 2 sor után. Igényem pedig van jó könyvekre.

Válaszok

filiszteus

#6137 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel

2011-12-17 17:33:47

#6135: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel

Szóval nincs szerencsém, hogy Öreganyámnak szólítottalak.  Pedig nagyon meg akartam felelni az elvárásaidnak. Akkor valószínűleg a Csámpás Borcsa lenne a megfelelő megszólítás. Vagdalkozó soraidat olvasva, nem tudom elhessenteni magamtól a gyanút, hogy nagyon ideges vagy.  Mindenképpen kímélned kellene magadat, mert fogytán van a gyurcsányrajongók tábora. és igen magas az átlag életkor. Ha ez így folytatódik, akkor a taggyűlést már csak a Munkásmozgalmi Pantheonban tudjátok megtartani egy spiritiszta segítségével.

Ha nem láttál még egyetlen Frizbit, akkor hogyan állapítottad meg, hogy egy alja műsor? mert nekem pont ugyanez a véleményem róla, de a vélemény kialakításához legalább egyet látnom kellett a műsorból.

Ha igényed van jó könyvekre, akkor figyelmedbe ajánlok két könyvet, amik egészen biztosan tetszeni fognak:

Marosán György: Az úton végig kell menni

Horn Gyula: Cölöpök

És gratulálok a hosszú karjaidhoz, hogy szemüveg nélkül tudsz olvasni.