Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

filiszteus

#6126 Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel

2011-12-17 11:40

#6125: - Re: Kétségtelen tények kérdésekkel

Szegény férjed tényleg jól járt, hogy Tőled megszabadult. Most valószínűleg a túlvilágon retteg, mikor mész utána?

Élj sokáig, hadd legyen egy kis nyugta!

A gyurcsányit sem mirigylem, hogy ilyen fanjai vannak!

Vendég

#6127 Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel

2011-12-17 11:43

#6126: filiszteus - Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel 

Emberségből jeles vagy. Csak így tovább, így még az a maradék pár ember is elszégyelli magát, hogy veletek egy tálból cseresznyézett. Anyukádnak meséld el, milyen tökéletes állatot szült.

Vendég

#6128 Megéri?

2011-12-17 12:21

Legalább jól megfizetnek a "filiszteusságodért"? Mert ennyire ocsmány csak igen-igen nagy pénzért lehet bárki.
Rögtön hozzáteszem. Nekem nem tudnának annyit adni, hogy olyan mélyre süllyedjek, mint ahol most te vagy.
filiszteus

#6129 Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel

2011-12-17 13:02

#6127: - Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel

Picikét gondolkozzál el te szerencsétlen, vajon ízléses dolog e egy virtuális portálon, egy minden kulturáltságot nélkülöző parttalan vitában megemlíteni egy elhúnyt férjet? Ha szerinted ide való ez a téma, ebbe a vitába, akkor nincs mit mondanom.

Egyébként nem fizet senki. Szórakoztat agyhalottakat bosszantani. Engem a FIDESZ sem érdekel különösebben. Inkább csak ámulok, hogy akadnak olyan idióták, akiket ez a pszychopata és tökéletesen amorális pápai gyerek meg tudott győzni.

Aki nem látja egy 2 perces bejátszás alapján, hogy súlyos mentális problémái vannak ennek a szerencsétlen pojácának, hát az vak. Persze az élemedett kor sok mindenre magyarázat. Az agylágyulásra is.

VAKVARJÚK VAGYTOK

#6130 Re: Re: Re: Ülni fogsz Zorbán féreg hátán, lovagló ülésben kúsztok a pince mélyén...

2011-12-17 13:03

#6122: - Re: Re: Re: KETYEG A KOTYOGÓ ORBÁNÉKNAK !!!

TE BALFÁCÁN LÉTEDRE JOBBOLDALI PATKÁNY !!!  SZERINTED 2008-BAN NEM TÖRT RÁNK A GAZDASÁGI VILÁGVÁLSÁG, MERT A KÁRPÁT-MEDENCE VÉDETT ÖVEZET ???  HA ÍGY VAN,  AKKOR MOST MIFÉLE VÁLSÁGRÓL BLABLÁZNAK VIKTÁTORÉK POFFFÁTLANUL ???    A VILÁGVÁLSÁG IDEJÉN FELVETT HITEL JÓ RÉSZE NEM LETT ELKÖLTVE, BÁR MÉG JAVÁBAN KAPTA ORSZÁGUNK RÁSZORULÓ RÉTEGE A GÁZ-ÉS TÁVHŐTÁMOGATÁST STB.   MOST F@SZT SEM KAPUNK, ELVETTTÉK A 3.000 MILLIÁRD MAGÁNNYUGDÍJAT,  ÉVI TÖBBSZÁZ MILLIÁRD BANKI, TESCO STB.  ADÓBEVÉTELÜK VAN, DE AZT MAGUKRA KÖLTIK, AZAZ A GAZDAGOKRA A 16 %-OS ADÓKULCS BEVEZETÉSÉVEL.  MIÉRT KELL A GAZDAGOKNAK HAVI 16 %-OT  (CSAK A KÖZSZFÉRÁBAN EZ SZEMÉLYENKÉNT TÖBB MILLIÓ FT/ÉV)  AJÁNDÉKOZNI, NEM TUDOD ???   HOL  A LENYÚLT TÖBBEZER MILLIÁRD ???   LÁTOD, NEM LÁTOD, NA, LÁTOD :   MÉG ÍGY IS TÁTONG AZ 1000 MILLIÁRD FELETTI LUKACSKA A KÖLTSÉGVETÉSEN.  MIÉRT???  CSAK AZÉRT, HOGY JÖHESSEN A SZÁZFÉLE ADÓ BEVEZETÉSE JÖVŐRE  (VIKTÁTOR SZAVAI:  NEM LESZNEK MEGSZORÍTÁSOK !!!), JA, CSAK MINDEN TÖBBE FOG KERÜLNI KEVESEBB BÉRBŐL,  ÍGY IS LEHET MONDANI. HAZUG, BÜDÖSGÖRÉNYEK !!!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2011-12-17 13:58

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2011-12-17 14:22

Vendég

#6133 Re: Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel

2011-12-17 14:45

#6129: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel 

Agyhalott Te vagy. Egy halott férjet korábbi nézete, közös gondolkodás okán ide lehet idézni, ha élne, tudom, hogy azt szólná hozzá, amit leírtam. Hogy a nevében írok, az az ő emlékére is van, ettől én nem vagyok kevesebb, te viszont ismét, mint senki nyilvánultál meg,  úgy, mint egy érzéketlen fatuskó. Bár az úgy, mint...-et felesleges volt odaírni.

Még 2-3 heted van, hogy a veled nem egyformán gondolkodókat próbáld alázni, utána oda kerülsz, ahová való vagy. Bujkálni fogsz a vakondlyukban, ahonnan elő sem mersz jönni.

Írod, hogy aki nem látja 2 perces bejátszás alatt, hogy Gyurcsánynak mentális problémái vannak, az vak. Hát, kisfiam, vak te vagy, agyad semmi, hogy nem hallod meg a lényeget, amit beszél. Orbánt látni sem kell, csak hallgatni, a hangmagasságából kiérezni, hogy milyen háborodott szinten beszél éppen. Őt kezelik az első bukott választás óta, csak az ilyen agymosottak, mint te vagy, próbálják az orbáni tényekkel Gyurcsányt felruházni. Nem véletlenül nem mer Orbán Gyurcsánnyal semmilyen beszédbe elegyedni! Itt nem (csak) fizikailag van magasságkülönbség a két ember között!!! Az egyik zsámolyon állva is egy senki, a másik a Földön állva EMBER!!!

Te meg dagonyázzál nyugodtan a Viktorimádatodban, legfeljebb nagyobbat fogsz fulldokolni. Minél tovább tart ez az ámokfutás, annál nagyobb lesz a gödör a pocsolyával, ahonnan téged nem fog kihúzni senki.

Az agylágyulás, mint írod, súlyos betegség. Te csak tudod, hiszen apád már betegen nemzett.

f

#6134 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel

2011-12-17 15:11

#6133: - Re: Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel

"Egy halott férjet korábbi nézete, közös gondolkodás okán ide lehet idézni, ha élne, tudom, hogy azt szólná hozzá, amit leírtam. Hogy a nevében írok, az az ő emlékére is van, ettől én nem vagyok kevesebb"

Ízlés dolga. Mehetsz ezzel a témával a Frizbi-be is. Hajdú Petivel is lehet csámcsogni a szeretett hozzátartozó elvesztésén. Még fizet is érte.

Nekiállhatnék én is a hivatkozásoknak. Szerintem kb. a XVIII. századig minden ősöm csak megvetéssel tudna beszélni a gyurcsányifélékről.

Viszont kezdek aggódni az egészségéért kedves öreganyám. Olyan indulatok sütnek a soraiból, hogy attól tartok még a végén megpattan valamelyik elmeszesedett ere. Aztán elég szomorúan néz ki egy féloldalára megbénult, komcsi nyugger.

Kicsit kevesebb indulat és több észérv!

Vendég

#6135 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel

2011-12-17 16:45

#6134: f - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel 

Nézz tükörbe, te barom, indulatok csak belőled sütnek, te IQ-bajnok. Ettől nev vagy nagy, hogy neveletlenül öreganyámozol. Milyen családfád lehet ennyi jóindulattal? Darwin élne, megmondaná. Annyi biztos, hogy az őseid nem lennének réd büszkék. Az viszont téged minősít szintén, hogy Hajdú Péter magasröptű műsorát nézed.  Én találok magamnak nézhetőbb műsort, vagy ha nem, olvasok egy jó könyvet. Én még úgy nevelkedtem, hogy olvasni jó.  Koromnál fogva még szemüveg nélkül művelem, nem fárad el a szemem 2 sor után. Igényem pedig van jó könyvekre.

Vendég

#6136 Re: Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel

2011-12-17 16:54

#6129: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel Szórakoztat agyhalottakat bosszantani.

Engem is. :D   (Már elég régóta bosszantgatom ezeket az agyhalott büdöskomcsi férgeket itt.)

filiszteus

#6137 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel

2011-12-17 17:33

#6135: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel

Szóval nincs szerencsém, hogy Öreganyámnak szólítottalak.  Pedig nagyon meg akartam felelni az elvárásaidnak. Akkor valószínűleg a Csámpás Borcsa lenne a megfelelő megszólítás. Vagdalkozó soraidat olvasva, nem tudom elhessenteni magamtól a gyanút, hogy nagyon ideges vagy.  Mindenképpen kímélned kellene magadat, mert fogytán van a gyurcsányrajongók tábora. és igen magas az átlag életkor. Ha ez így folytatódik, akkor a taggyűlést már csak a Munkásmozgalmi Pantheonban tudjátok megtartani egy spiritiszta segítségével.

Ha nem láttál még egyetlen Frizbit, akkor hogyan állapítottad meg, hogy egy alja műsor? mert nekem pont ugyanez a véleményem róla, de a vélemény kialakításához legalább egyet látnom kellett a műsorból.

Ha igényed van jó könyvekre, akkor figyelmedbe ajánlok két könyvet, amik egészen biztosan tetszeni fognak:

Marosán György: Az úton végig kell menni

Horn Gyula: Cölöpök

És gratulálok a hosszú karjaidhoz, hogy szemüveg nélkül tudsz olvasni.

Vendég

#6138 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel

2011-12-17 17:58

#6137: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel 

Azt hiszem, nincs miről tárgyalni, egy neveletlen, barbár jobbikos nem vitapartner. Egyszer visszaszáll a fejedre az a sok durvaság, amit azok ellen az emberek ellen követsz el, akiknek az egyetlen bűnük az, hogy nincsenek a te fasiszta nézeteiddel egy véleményen. Az, hogy a legjobb szórakozásod más, nem is ismert emberek leagyhalottozása, az téged minősít. Ebben én nem vagyok partner, az észérvek  veled szemben feleslegesek. Vagdalkozni pedig egyedül te vagdalkozol. Ettől kezdve csináld egyedül.

filiszteus

2011-12-17 18:55

Egy jó sikerült előadás a nemzet színészétől:

http://www.youtube.com/watch?v=_-4CbAM1RIM

http://index.hu/velemeny/jegyzet/bruhuhu/

Ezek után állítsa valaki, hogy ez a pojáca normális!

Vendég

#6140 Re:

2011-12-17 19:32

#6139: filiszteus - Ezek után állítsa valaki, hogy ez a pojáca normális!

Ezeknek a büdöskomcsi patkányoknak a jórésze (a szoci nyugger alhalmaz mindenképp)  itt pontosan ezt fogja állítani... :D

Vendég

#6141 Re:

2011-12-17 19:40

#6139: filiszteus -  

Légy büszke, kisfiam, én is büszke vagyok rád. Csodás ember lett belőled!

Vendég

2011-12-17 20:20

Én mindenféle koncepciós eljárás, és mindenféle, önkény, diktatúra, fasizmus ellen, és az azt lehetővé tevő álságos állampárti törvénykezés jogbitorlás ellen is tiltakozok egyben. És tiltakozok a csigaházas polgári közömbösség ellen. Mindenki jó vésse az eszébe, ma Gyurcsány Ferenc, holnap Ő, a legkisebb olyan dologért ami a diktatúra lakájainak szúrja a szemét!!
filiszteus

#6143 Re: Re:

2011-12-17 20:20

#6141: - Re:

Itt nem az én személyemről volt szó.

Kérném inkább a linkekhez objektíven hozzászólni.  Természetesen ki lehet jelenteni, hogy elhisszük, egy mindennapos közlekedési baleset ennyire megrendítette Ferenc testvért, mert ő annyira jó ember.

Vendég

#6144 Re:

2011-12-17 20:28

#6142: -

MegszólaL az antifasiszta masiniszta :"mindenféle, önkény, diktatúra, fasizmus ellen," a kommunista diktatúra valahogyan kimaradt.

Vagy az ávósterrort azt azért szeressük? Csak a ferit ne bántsák?

Ezek szerint ma nálunk fasizmus van? Na akkor elővesszük a fekete inget a szekrényből.

Vendég

#6145 Re: Re: Re:

2011-12-17 20:32

#6143: filiszteus - Re: Re:  

Pedig világgá kürtölöm, hogy Te vagy hazánk büszkesége,  mindenki legyen büszke rád, aki a csodás, frappáns írásaidat olvassa.Én az vagyok, boldog vagyok, hogy rádtaláltam. Mondom is minden barátomnak, akinek NET-je van, hogy olvassák, nézzék, legyenek ők is büszkék hazánk egyik legnagyszerűbb gyermekére. A jó Isten vigyázzon rád és a családodra, te szerelemgyerek.

Vendég

#6146 Re: Re:

2011-12-17 20:35

#6144: - Re:  

Fasiszta csak fekete ingben lehet valaki? Aki egyszerűen gyászol, az mit vegyen fel?

Fasizmus még nincs, de  jók már az alapok, még pár jó húzás a kormánytól és az is megérkezik. A köztársaság a határokon már törölve, demokrácia törölve, jogállam törölve, IMF elűzve és lehet még sorolni vég nélkül.

Vendég

2011-12-17 22:23

Védjük meg Gyurcsány Ferencet. Itt januárban elszabadul a pokol, EMBEREK!!!
filiszteus

#6148 Re:

2011-12-18 00:04

#6147: -

Én, ha kell a testemmel védem meg a Ferit. A Zorbán el akarja venni tőle az Apró villát.  Nem hagyhatjuk, hogy Klárával és a gyerekekkel a Katushoz kellejen költözniük a panelba, ahol a gázzal is spórol a Katus.

Ha minden kötél szakad és lecsukják a Ferit, én viszek neki kompótot aCsillag Börtönbe.

Vendég

#6149 Re: Re:

2011-12-18 01:12

#6148: filiszteus - Re:  

De szép is lenne, Én kocsonyát is vinnék neki csak már rács mögött lenne az a tetü köztörvényes bűnöző puszi pajtásával viktorkával (nem érdemel nagybet.). Persze az összes ünneplő segnyaló és buta tömeget is már várják különböző kőfejtőkben, hogy legyen meg az Ő akarata az 1 mill. új munkahelyteremtés kapcsán.

Vendég

#6150 Re:

2011-12-18 01:23

#6147: -  

Védje meg őt a Halál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!