Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#6133 Re: Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel

2011-12-17 14:45

#6129: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel 

Agyhalott Te vagy. Egy halott férjet korábbi nézete, közös gondolkodás okán ide lehet idézni, ha élne, tudom, hogy azt szólná hozzá, amit leírtam. Hogy a nevében írok, az az ő emlékére is van, ettől én nem vagyok kevesebb, te viszont ismét, mint senki nyilvánultál meg,  úgy, mint egy érzéketlen fatuskó. Bár az úgy, mint...-et felesleges volt odaírni.

Még 2-3 heted van, hogy a veled nem egyformán gondolkodókat próbáld alázni, utána oda kerülsz, ahová való vagy. Bujkálni fogsz a vakondlyukban, ahonnan elő sem mersz jönni.

Írod, hogy aki nem látja 2 perces bejátszás alatt, hogy Gyurcsánynak mentális problémái vannak, az vak. Hát, kisfiam, vak te vagy, agyad semmi, hogy nem hallod meg a lényeget, amit beszél. Orbánt látni sem kell, csak hallgatni, a hangmagasságából kiérezni, hogy milyen háborodott szinten beszél éppen. Őt kezelik az első bukott választás óta, csak az ilyen agymosottak, mint te vagy, próbálják az orbáni tényekkel Gyurcsányt felruházni. Nem véletlenül nem mer Orbán Gyurcsánnyal semmilyen beszédbe elegyedni! Itt nem (csak) fizikailag van magasságkülönbség a két ember között!!! Az egyik zsámolyon állva is egy senki, a másik a Földön állva EMBER!!!

Te meg dagonyázzál nyugodtan a Viktorimádatodban, legfeljebb nagyobbat fogsz fulldokolni. Minél tovább tart ez az ámokfutás, annál nagyobb lesz a gödör a pocsolyával, ahonnan téged nem fog kihúzni senki.

Az agylágyulás, mint írod, súlyos betegség. Te csak tudod, hiszen apád már betegen nemzett.

Válaszok

f

#6134 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel

2011-12-17 15:11:56

#6133: - Re: Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel

"Egy halott férjet korábbi nézete, közös gondolkodás okán ide lehet idézni, ha élne, tudom, hogy azt szólná hozzá, amit leírtam. Hogy a nevében írok, az az ő emlékére is van, ettől én nem vagyok kevesebb"

Ízlés dolga. Mehetsz ezzel a témával a Frizbi-be is. Hajdú Petivel is lehet csámcsogni a szeretett hozzátartozó elvesztésén. Még fizet is érte.

Nekiállhatnék én is a hivatkozásoknak. Szerintem kb. a XVIII. századig minden ősöm csak megvetéssel tudna beszélni a gyurcsányifélékről.

Viszont kezdek aggódni az egészségéért kedves öreganyám. Olyan indulatok sütnek a soraiból, hogy attól tartok még a végén megpattan valamelyik elmeszesedett ere. Aztán elég szomorúan néz ki egy féloldalára megbénult, komcsi nyugger.

Kicsit kevesebb indulat és több észérv!