Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

f

#6134 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel

2011-12-17 15:11

#6133: - Re: Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel

"Egy halott férjet korábbi nézete, közös gondolkodás okán ide lehet idézni, ha élne, tudom, hogy azt szólná hozzá, amit leírtam. Hogy a nevében írok, az az ő emlékére is van, ettől én nem vagyok kevesebb"

Ízlés dolga. Mehetsz ezzel a témával a Frizbi-be is. Hajdú Petivel is lehet csámcsogni a szeretett hozzátartozó elvesztésén. Még fizet is érte.

Nekiállhatnék én is a hivatkozásoknak. Szerintem kb. a XVIII. századig minden ősöm csak megvetéssel tudna beszélni a gyurcsányifélékről.

Viszont kezdek aggódni az egészségéért kedves öreganyám. Olyan indulatok sütnek a soraiból, hogy attól tartok még a végén megpattan valamelyik elmeszesedett ere. Aztán elég szomorúan néz ki egy féloldalára megbénult, komcsi nyugger.

Kicsit kevesebb indulat és több észérv!

Válaszok

Vendég

#6135 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel

2011-12-17 16:45:14

#6134: f - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kétségtelen tények kérdésekkel 

Nézz tükörbe, te barom, indulatok csak belőled sütnek, te IQ-bajnok. Ettől nev vagy nagy, hogy neveletlenül öreganyámozol. Milyen családfád lehet ennyi jóindulattal? Darwin élne, megmondaná. Annyi biztos, hogy az őseid nem lennének réd büszkék. Az viszont téged minősít szintén, hogy Hajdú Péter magasröptű műsorát nézed.  Én találok magamnak nézhetőbb műsort, vagy ha nem, olvasok egy jó könyvet. Én még úgy nevelkedtem, hogy olvasni jó.  Koromnál fogva még szemüveg nélkül művelem, nem fárad el a szemem 2 sor után. Igényem pedig van jó könyvekre.