Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#6148 Re:

2011-12-18 00:04

#6147: -

Én, ha kell a testemmel védem meg a Ferit. A Zorbán el akarja venni tőle az Apró villát.  Nem hagyhatjuk, hogy Klárával és a gyerekekkel a Katushoz kellejen költözniük a panelba, ahol a gázzal is spórol a Katus.

Ha minden kötél szakad és lecsukják a Ferit, én viszek neki kompótot aCsillag Börtönbe.

Válaszok

Vendég

#6149 Re: Re:

2011-12-18 01:12:26

#6148: filiszteus - Re:  

De szép is lenne, Én kocsonyát is vinnék neki csak már rács mögött lenne az a tetü köztörvényes bűnöző puszi pajtásával viktorkával (nem érdemel nagybet.). Persze az összes ünneplő segnyaló és buta tömeget is már várják különböző kőfejtőkben, hogy legyen meg az Ő akarata az 1 mill. új munkahelyteremtés kapcsán.

Hallom ketyeg Orbánék órája...

#6151 Re: Re: Rab-szigetre megyen (szamárháton) viktátor nyaralni a titkárnőjével...

2011-12-18 01:53:36

#6148:  ...ezért a nagy írigység...

Zorbán a Gyurcsány 25 centesit akarja,  nem az apróvillát,  abbul van nékie óriási.  Viszont a szerszámával gond van, mert igen apró, mint jómaga, - azzal pedig csak ilyen sz@rul lehet tenni-venni,  ahogy tetyi-vetyi.  No, én mindenesetre nem lönnék a neje,  de az országa polgára sem,  b@sszon el mindent a 2 centesivel egyedül  majd a Rab-szigeten, vagy a titkárnőjével, ha véletlenül horogra akad.    Üdv.: egy székelyföldi szimpatizáns

Vendég

#6152 Re: Re:

2011-12-18 08:38:51

#6148: filiszteus - Re:  

Én meg neked viszek bablevest, hogy tele légy gázzal és mikor kiereszted, a cellatársak az undortól szétverik a pofádat.