Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#6162 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-12-18 17:59

#6161: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Az a bableveses élced az ember módra való társalgás netovábbja volt. Megáll az eszem, hogy még te hiányolod itt a kultúrát.

Válaszok

Vendég

#6163 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-12-18 18:07:35

#6162: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás? Mióta tart ez a fórum, azóta mondjuk el páran, hogy aki nem ért egyet Gyurcsány meghurcolásával, mondja el a véleményét, aki örül neki, az meg írjon azokon az oldalakon, van belőlük éppen elég. Ez a fórum nem vitának indult, van egy barátod, vagy lehet, éppen te vagy a büdöskomcsizó, csak úgy döntöttél, hogy hét végére felfüggeszted a trágárkodást, de mindenesetre te sem azért vagy itt, hogy Gyurcsány meghurcolása ellen emelj szót. Egy idő után, mikor az embernek elfogynak az észérvei, hiába próbál kultúráltan megnyilatkozni, jön a bableves. Nálam ma jött. Ha nem szereted, nem viszek, ilyen egyszerű. Az utolsó mondatommal természetesen nem bántani akartam, de akkor te se sértegess ok nélkül. ÁHidd el, nem szolgáltam rá, nem Szanyi csecsén nevelkedtem, volt nekem sokkal jobb tanítóm, aki ha élne, rendbetenné az emberek lelkét. Sajnos ő már régen fentről szomorkodik, ha lenéz. Én az ő emlékének igyekszem megfelelni, eddig sikerült. Az itt küldött leveleimre nem mindig vagyok büszke, lehet, hogy be is fejezem, mert értelme, az egyáltalán nincs.