Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#6164 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-12-18 18:50

#6163: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Egyetlen egyszer sem trágárkodtam. Nem szokásom. Mivel ez egy nyitott fórum, lehetőség van gyurcsányit elítélő véleményket is megfogalmazni.

Válaszok

Vendég

#6165 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-12-18 19:21:54

#6164: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Ez igaz. Ez egy nyitott fórum, ahová mindenki beírhat természetesen. De: amikor idetéved egy fórumozó, aki nyíltan vállalja, leírja, hogy mennyei élvezetet okoz neki az, hogy itt a balosokat bosszantja a sorozatos büdöskomcsizással, Gyurcsány legalpáribb fikázásával, akkor engedtessék meg nekem, hogy tiltakozzak. Lehet a Gyurcsányt szeretni és természetesen lehet nem szeretni. Egyok sem kötelező, de azt kikérem magamnak, hogy ha én mondok valamit, azt egyoldalúan, alpári módon leugassák. Az nem fórumozás, az szemétkedés, legalábbis a büdöskomcsizó részéről. Amennyiben a Gyurcsányról  kultúráltan írnak netetsző véleményt, természetesen nem tilos, azzal együtt, hogy arra nyíltak ms fórumok. Én biztos nem megyek fel olyan fórumra, amelyben Orbán Viktor dicsőítik, vagy netán Vonát, mert felidegesíteném magam. Igaz, most már itt is megtörténik. Jön a szeretet ünnepe, teljesen fölösleges erre pazarolni az energiát. Az ünnepek előtti napokban én is a készülődésre fordítom az energiámat.

Üdv.