Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Quoted post
Vendég |
#6196 Re: Re: Re: Re: Re:2011-12-20 18:18#6194: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Elhatároztam, hogy egy témára válaszolok, arra válaszoltam is elég hosszan, de nem kis bosszúságomra üres lap jelent meg. Most megpróbálok újra válaszolni, most viszont minden bekezdésedre igyekszem. 1.) Én sem mondtam azt, hogy a rendőrség mindig helyesen járt el. Azonban, ha megnézel egy francia vagy egy angol tüntetést és ott látod, hogy lép fel az ottani rendőrség, akkor elmondhatod, hogy a magyar rendőrök csak simogatnak. A legnagyobb baj az volt, hogy nem volt rendezve a rendőrök hatásköre. A másik: sok rendőr a saját életét védte sok esetben, ezek is tények. Nem vagyok vérengző, de lehet, hogy egyes esetekben én nagyobb szigort vártam volna el tőlük. Ehhez még azt fűzöm hozzá, hogy soha, egyetlen helyszinen nem voltam ott, nincs helyi tapasztalatom. Az is biztos, hogy azt a néhány szétvert tüntetőt HÍR TV és egyéb jobboldali médium unásig mutogatta, de a szétvert rendőrökről mindenki mélyen hallgatott. Én a brutalitás minden formáját elítélem, bárki csinálja. Akár civil, akár rendőr. 2.) Zsidózás: hogy hozzájuk húzok nem zsidó létemre, annak talán az az oka, hogy én már kisgyerekként is mindig a gyengébbek, vagy a sokat bántottak oldalára álltam. Nem tudom elfogadni azt, hogy valakit csak azért utálunk, mert zsidó. Nem bírtam soha a rohadt zsidózást. az sosem hallottam, hogy rohadt katolikus. Soha nem akartam közéjük tartozni, soha nem tettem arra lépéseket, hogy befogadjanak. Én megelégszem azzal, hogy szeretem a klezmer zenét, olvasok zsidó témájú könyveket. Tavaly viszont elmentem a férjemmel a Kartago tours szervezésében egy izraeli körutazásra. Tanulságos volt, nem bántam meg. Szerintem aki teheti, megengedheti magának anyagilag, fajtól, nemtől, felekezettől függetlenül menjen el, lehet, hogy utána kicsit másképp fogja látni azt a világot. 3.) Karmelita misére visszatérve: nem volt üldözési mániám, nem egyedül az én véleményem volt, amit leírtam. A nászasszonyom mondta egyébként, hogy figyeltem-e a papot, olyan volt az akcentusa, mint aki nem Magyarországon élt korábban. Ma is a fülemben cseng: gyűlöljétek azt, aki nem karmelita. A fiúunokáim egyébként a bencéseknél tanulnak, igen jó eredménnyel, a kermelita templomba ők sem járnak. Hithű katolikusok, megtalálják a módját, hogy hol éljenek hitéletet. Soha nem tettem arra kísérletet, hogy a hitükben megingassam őket, ez mindenkinek a legteljesebb magánügye. 4.) Utolsó, Leninre vonatkozó mondatod mélyen sértett. Én kívánok neked Békés, boldog Karácsonyt Lenin emlékével, vagy nélküle Nyugger mama
|
Válaszok
Vendég |
#6197 Re: Re: Re: Re: Re: Re:2011-12-20 18:52:47Erre már érdemes lesz válaszolni, ha gépközelben leszek újból, akkor írok.
Bocs a Leninért, de ez egy gyurcsányi-szimpatizáns oldal, itt elfér. |
filiszteus |
#6200 Re: Re: Re: Re: Re: Re:2011-12-21 11:06:05Kedves Nyugger Mama! 1. Láttuk az angliai eseményeket, ahol égett fél London és a térfigyelő kamerákkal mit sem törődve raboltak ki és bántalmaztak fehéreket. Olyat viszont nem láttunk és nem is hallottunk, hogy a békés tüntetőket is válogatás nélkül verték és lőtték gumulövedékkel.Te magad állítod, hogy nem voltál ott egyetlen helyszínen sem. Én viszont ott voltam minden nap és a saját szememmel láttam, mit műveltek a rendőrök. Azt már nem is említem, hogy a bíróság is elmarasztalt több rendőrt, mert arra megvan a válaszotok, hogy a bíróság nem független szerintetek. 2. Az szép dolog, hogy a gyengébbek és sokat bántottak oldalára állsz. Éppen ezért ki kellene nyitnod a szemed és körülnézni a mai Magyarországon, hogy vajon tényleg a zsidók e a gyengék és a sokat bántottak? Nem inkább azt lehet e megállapítani, hogy többnyire igen jó anyagi körülmények között élnek és vezető beosztásokat töltenek be. És ezt azért nagy részt nem annak köszönhetik, amit Konrád György állít magukról igen szerényen: "A zsidók nem lesznek utcaseprők, mert a sok évezred alatt felhalmozódó intellektuális tőke tovább öröklődik az utódokra. Az érzékenységet, az alkatot és valószínűleg intelligenciánk természetét is összeadjuk abban a génkoktélban, amik a gyerekeink. Hordozható örökség ez, és bárhol működtethető." Ez a helyzet meglátásom szerint főleg a híres összetartásuknak tudható be. Ahol megveti a lábát egy okos és rátermett zsidó, oda hozza magával a hükye zsidót is. Lásd Vitray tamás esetét, amikor felfuttatta a "Kapcsoltam" nevű telefonos játékát és utána átadta az igen hülye, tehetségtelen és idétlen Rózsa györgynek. Figyelmedbe ajánlanám még a magyarországi zsidók "sanyarú helyzetéről" Gyurgyák János minden antiszemitizmustól mentes, igen tárgyszerű művét: A zsidókérdés Magyarországon. Politikai eszmetörténet (Osiris, Budapest, 2001) Vagy olvasd el Balczó András gondolatait erről: http://jobbik.net/index.php?q=node/4430 Mint írod jártál Izraelben. Azt tapasztaltad, hogy a zsidók gyengék és elnyomottak ott?
3. A karmelita pap valószínűleg elmebeteg volt. Ez a fajta gyűlölködés ma egyáltalán nem jellemző a különböző keresztény felekezetek között sem, nemhogy a katolikus rendek között. Én a Ferences Gimnáziumba jártam és bár nem lettem hívő, látnom kell ma is, hogy a szeretet és egymás segítése vezérli mind a tanárok, mind a volt diákok életét. 4. Meglep, hogy értelmes ember létedre gyurcsánnyal szimpatizálsz. Minden politikai szempontot figyelmen kívül hagyva, elég megfigyelni ennek az embernek a beszédmodorát és a gesztusait. Nem kell hozzá még szakembernek sem lenni, hogy lássuk a mentális állapotát és minden őszinteséget mellőző, megjátszott viselkedését. Ettől függetlenül, olvasd el a szakember véleményét is: http://mno.hu/migr/pszichopatologias-jelek-a-kormanyfon-553387
Végül, engedd meg, hogy én is Békés, boldog Karácsonyt kívánjak, gyurcsány nélkül, aki mint tőle tudjuk rendszeresen bérmálkozik.
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
743 Létrehozva: 2024-11-25
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
596 Létrehozva: 2024-11-23
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
596 Létrehozva: 2024-11-19
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
459 Létrehozva: 2024-11-08
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1511 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1358 Létrehozva: 2024-03-21
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
186 Létrehozva: 2024-11-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
170 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
167 Létrehozva: 2024-11-20
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
163 Létrehozva: 2024-11-06
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
151 Létrehozva: 2024-11-25
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
119 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
86 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
86 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
80 Létrehozva: 2024-11-25
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
52 Létrehozva: 2024-11-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6709 Létrehozva: 2023-07-26