Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

2011-12-26 16:40

Ti tudtátok, hogy az elmúlt másfél évben lecserélték a rendőröket? Én most jöttem rá, amikor az utolsó bejegyzéseket olvastam.
Idézet a 6243. sz. bejegyzésből:"....az Orbán-kormánynak ezen rendőrei a rend őrei és nem arctalan, szadista ávóslegén-mentalitású pribékek, mint amilyenekkel a Gyurcsány-rezsim próbálta megfélemlíteni az ellenzéket."
Ez pedig a 6249. számúból: "péntek délután és a rend őrei először udvariasan kérve, majd pedig a szükséges erőt törvényesen kifejtve megszüntették a törvénysértést és letartóztatták a törvénysértőket."

Hát, mit mondjak? Az én környezetemben, ismeretségi körömben ugyanazok a rendőrök szolgálnak!

Aztán: az én - biztosan sajátságos - jogértelmezésem szerint inkább törvénysértés az autók felgyújtása, felborogatása; a rádió székházának elfoglalása, büféjének kifosztása, az épület megrongálása, gyújtogatása; a rendőrök inzultálása, megtámadása; valamint a kordonbontás, mint a pénteki ellenzéki demonstráció.

És mégis: kik kerültek a Gyorskocsi utcába??! Szabad válaszolni! Melyik rezsim inkább a rendőrállam??
Ja! A rendőrök 2006-ban is felszólították az embereket a helyszín békés elhagyására, a törvénytelenség megszüntetésére. Akkor lehet, hogy a rend őreiben mégis ugyanazokat az embereket tisztelhetjük? Ebből viszont az következik, hogy a "békés" demonstrálók egy részének másra is(!)felhatalmazása volt anno!

Válaszok

Vendég

#6259 Re:

2011-12-27 18:35:52

#6251: -

Természetesen nem cserélték le a közrendőröket, te igazán undorító büdöskomcsi féreg.  Csak a rendőrök nyilván és általában úgy viselkednek, ahogy a feletteseik elvárják tőlük.

Vendég

#6260 Re:

2011-12-27 18:38:05

#6251: - Melyik rezsim inkább a rendőrállam??

Természetesen a Gyurcsány-rezsim, te igazán förtelmes büdöskomcsi patkány. Ez viszonylag elég jól dokumentált.

Vendég

#6266 Re:

2011-12-27 22:19:48

#6251: -

Én már sok mindent megéltem, de ilyen gyalázatos kormányzást soha nem tapasztaltam. Itt az idő, hogy ezek a népnyúzók elhuzzák a belüket a fenébe. Orbán, hol az egymillió munkahely? Az egészséges ember sem tud munkát találni, mit akarsz a nyomorékoktól? Itt az ideje, hogy "munkát - kenyeret" kérjünk. Az Orbán asztala biztos bőséges, a becsületes ember meg megfagy a saját lakásában, már ameddig van neki. Van még valaki aki, ezeknek a "szemeteknek" hisz. Már nem tudnak tőlünk elvenni semmit a sza... alsónemün (mert már papirra sem telik) kivül semmit, csak az életünket. Magyarok ébredjetek már fel!!!!!