Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Quoted post
Demokrata |
#6562 Re: Re: Re: "Kis(z) ember hát itt a vége!"2012-01-04 19:20#6560: filiszteus - Re: Re: "Kis(z) ember hát itt a vége!" Sejtésem van, Filiszteusi, hogy kire szavaztál. Az sem jobb(ik), sőt!!!Én mind a kettővel voltam valamikor egy társaságban, természetesen ez még akkor történt, mikor a Viktor nem félt minden embertől, ennek 20 éve. Tudok különbséget tenni a két ember között. Én az Orbán nevetését javasoltam egyébként, azt tekintsd meg, aztán nyilatkozz. Azt én láttam eredetiben is a parlamenti közvetítésben. A holdudvara sem volt különb, ahogy vezényszóra ők is elkezdtek röhögni. Az én édesapám 1955-ben gyermekparalízist kapott 36 évesen, másfél évet volt kórházban, utána haláláig bottal járt. Én tudom, mi a testi hibából eredő hátrány. Az én fiam első szava az volt, persze az anyu után, hogy: SZŐNYEG!!! azaz, ha felrúgta, meg is kellett igazítania, nehogy apám elsessen benne. Tudok mesélni történeteket, színes volt az életem! Orbán magassága azért érdemli meg, hogy gyakran megemlítsék, mert nézd meg a diktátorokat: Napóleon, Hitler Sztálin, Caucescu, stb... Egyik sem volt nála magasabb. Rájuk jellemző, a kisebbségi érzés pedig hozza magával, hogy másban akarnak nagyok lenni. Ez természtesen önmagában nem lenne baj, de a "megmutatom", az akarnokság elviszi mindegyiket a diktátorság felé. Én Orbánra első alkalommal, mikor megláttam, azt mondtam, hogy ki ez a kis Napóleon? Tartom magam most is hozzá. |
Válaszok
filiszteus |
#6563 Re: Re: Re: Re: "Kis(z) ember hát itt a vége!"2012-01-04 19:40:07#6562: Demokrata - Re: Re: Re: "Kis(z) ember hát itt a vége!" Felnőtt is elkaphatta a paralízist? Azért az nagyon ritka lehetett. A közelmúltban halt meg az utolsó vastüdőben élő paralízises. Ha bottal is, de tudott járni, akkor édesapád még viszonyleg szerencsés volt. Gondolom a kora miatt volt könnyebb lefolyású a betegség. való igaz, hogy az alacsony emberek kompenzálnak. Ez azonban eredményezhet pozitívumot is, hogy valaki meg akarja mutatni a világnak és ezért törekvő, agilis, energikus. Én elég szeremcsés testi adottságokkal születtem, pontosan ezért kissé lazán vettem az életet és ez nem volt mindig szerencsés. Több ambícióval többre vihettem volna. tehát nem okvetlenül baj, főleg egy politikusnál, ha valaki többet akar elérni, hogy atermetét kompenzálja. Enervált, introvertált ember nem igazán alkalmas a politikusi pályára. |
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
554 Létrehozva: 2024-11-19
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
455 Létrehozva: 2024-11-08
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1488 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1357 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
157 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
137 Létrehozva: 2024-11-20
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
113 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
86 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
51 Létrehozva: 2024-11-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6708 Létrehozva: 2023-07-26
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
42 Létrehozva: 2024-11-12
Tiltakozzunk a csepel.hu-n közölt óvodaösszevonási tervezet ellen
41 Létrehozva: 2024-11-22
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
Csípőprotézis műtétek
38 Létrehozva: 2024-11-07
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
354 Létrehozva: 2021-12-02