Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#6902 IQ 70

2012-01-15 15:56

Érdekes megfigyelni, hogy a hívei mennyire egy nyelvet beszélnek a gyurcsányival. "Ez a k.rva ország" stb.
Az a legszomorúbb, amikor valamelyik szerencsétlen vicces akar lenni. Nagyjából arra emlékeztet, ahogy alsó tagozatban a "b" osztályosok csúfolták az "a" osztályosokat.
Tiszta, sasjózsin nevelkedett, értelmi fogyatékos banda. Elkeserítő lenne, ha ezek alkotnák a lakosság jelentős részét. Remélhetőleg csak izgágák, sokat izegnek-mozognak és azért tűnnek ilyen soknak.

Válaszok

Vendég

#6903 Re: IQ 70

2012-01-15 16:39:18

#6902: filiszteus - IQ 70 

Igaz, nem nekem írtál, de én reagálok rá, Filiszteusi. Rég nem jártam erre, látom a stílus semmit nem változott. A hasonlatod az A meg B osztályról találó, díjazom, osztom a nézetedet ezzel kapcsolatosan. De: Sasjózsi témában nem értünk egyet. Számomra sem ő a humor királya, de ha már könnyebb műsort akarok nézni, amin nem kell sokat gondolkodni, mégis tudok ebben a szar világban nevetni valamin, akkor már inkább Sasjózsit nézek, mint mondjuk, Fábrisanyit, akitől bizony feláll a szőr a hátamon és okádnom kell tőle. A világ pedig ettől - is  sokszínű, hogy nem egyforma dolgok tetszenek mindannyiunknak.  Engem ma már egyetlen dolog tud kiakasztani, de az nagyon: a jellemtelenség és a hozzá hasonlatos, kapcsolódó viselkedésformák. Ma már ha engem békén hagynak, én is békével elvagyok, elmúlt a lázadó ifjúság kora - nálam legalábbis.

S hogy miért reagáltam egy nem nekem írt levélre? Azért, mert mélységesen sértve érzem magam olyankor, amikor lekezelően beszélnek akár rólam, akár a velem egyformán, vagy hasonlóan gondolkodó és véleményt nyilvánító emberekről.

Vendég

#6906 Re: IQ 70

2012-01-15 18:27:50

#6902: filiszteus - IQ 70

Csak szeretnéd, ha az iq-d kitenne egész 70-et.

ketyeg Orbánék órája !!!

#6907 Büdösbogika és filike részére ! (up.: Szarjancsiháza)

2012-01-15 19:57:19

#6902: filiszteus = IQ 70

Filike, remélem nem a tiéd az IQ 70 ?   Azt szeretném tudni, hogy melyik voltál a tegnapi békalánc-tüntetésen ?  Jó volna, ha Te lennél az Attila, mert az tök király !!!  Nem jöttél oda hozzám,  pedig vártalak, ahogy leírtam már előtte Neked a szerkómat és a címem: Vértanuk tere 1., na mindegy, majd legközelebb, gondolom lesz még Magyar Köztársaság.  Üdv.