Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Vendég

#6901 Re:

2012-01-15 15:35

#6899: -  

Már most sem sok van - mármint kő kövön.

filiszteus

#6902 IQ 70

2012-01-15 15:56

Érdekes megfigyelni, hogy a hívei mennyire egy nyelvet beszélnek a gyurcsányival. "Ez a k.rva ország" stb.
Az a legszomorúbb, amikor valamelyik szerencsétlen vicces akar lenni. Nagyjából arra emlékeztet, ahogy alsó tagozatban a "b" osztályosok csúfolták az "a" osztályosokat.
Tiszta, sasjózsin nevelkedett, értelmi fogyatékos banda. Elkeserítő lenne, ha ezek alkotnák a lakosság jelentős részét. Remélhetőleg csak izgágák, sokat izegnek-mozognak és azért tűnnek ilyen soknak.

Vendég

#6903 Re: IQ 70

2012-01-15 16:39

#6902: filiszteus - IQ 70 

Igaz, nem nekem írtál, de én reagálok rá, Filiszteusi. Rég nem jártam erre, látom a stílus semmit nem változott. A hasonlatod az A meg B osztályról találó, díjazom, osztom a nézetedet ezzel kapcsolatosan. De: Sasjózsi témában nem értünk egyet. Számomra sem ő a humor királya, de ha már könnyebb műsort akarok nézni, amin nem kell sokat gondolkodni, mégis tudok ebben a szar világban nevetni valamin, akkor már inkább Sasjózsit nézek, mint mondjuk, Fábrisanyit, akitől bizony feláll a szőr a hátamon és okádnom kell tőle. A világ pedig ettől - is  sokszínű, hogy nem egyforma dolgok tetszenek mindannyiunknak.  Engem ma már egyetlen dolog tud kiakasztani, de az nagyon: a jellemtelenség és a hozzá hasonlatos, kapcsolódó viselkedésformák. Ma már ha engem békén hagynak, én is békével elvagyok, elmúlt a lázadó ifjúság kora - nálam legalábbis.

S hogy miért reagáltam egy nem nekem írt levélre? Azért, mert mélységesen sértve érzem magam olyankor, amikor lekezelően beszélnek akár rólam, akár a velem egyformán, vagy hasonlóan gondolkodó és véleményt nyilvánító emberekről.

filiszteus

#6904 sasjózsi? Nyet!

2012-01-15 17:37

#6903: - Re: IQ 70

Ott a probléma, hogy pártszimpátiából osztályozod sasjózsit és Fábryt. Fábry egy művelt és rendkívül jó humorú ember, szemben a sasjózsival, aki egy meglehetősen primitív személyiség, valami rettenetes alpári és közönséges, gagyi humorral.

20 éve is ez volt róla a véleményem, amikor még sejtelmem sem volt róla, hogy az MSZ(m)P egyik kulturális ideológusa.

Ha esetleg jövőre FIDESZ rendezvényeken lépne fel, akkor is hánynék tőle, mert egy rettenet, amit elő bír adni humor gyanánt.

Fábryt meg már akkor is szórakoztatónak találtam, amikor még ballib, zsidó barátaim hívták fel rá a figyelmemet, hogy milyen jó fej. Az más kérdés, hogy ők most már nem tartják olyan jó fejnek, meg az is igaz, hogy kissé kifulladt már a műsora, ha van még egyáltalán.

Nem tudom, milyen levelet említesz.

Vendég

#6905 Re: sasjózsi? Nyet!

2012-01-15 17:53

#6904: filiszteus - sasjózsi? Nyet! 

Végén kezdem: a 6902-es leveledre reagáltam, ami nem nekem szólt.

Fábry vs. Sasjózsi: Fábrynál soha nem bírtam azt, hogy bárkit hívott meg, soha nem engedte a vendégét szóhoz jutni, csak ő "sziporkázott". Egyszer akadt emberére a Hajósban, aki túldumálta őt. Szóval nekem borzasztó volt az egész ember fellépése, politikától függetlenül. Amit szerettem a műsorában, az a dizájn center volt, az viszont ragyogó. A műsort általában addig néztem, míg az tartott, utána váltottam. Sasjózsi sosem volt a kedvencem,  meg bírom nézni, de pl. idén már meg sem próbáltam, mert az előzetesekből látom, hogy csupa ismétlés. Kétszer sok. Szóval nincs igazad, nem politikai oldalról nézem, a szimpátia viszont közrejátszik, de csak annyiban, hogy míg előbbit nem bírom elviselni, a másik közömbös.

Vendég

#6906 Re: IQ 70

2012-01-15 18:27

#6902: filiszteus - IQ 70

Csak szeretnéd, ha az iq-d kitenne egész 70-et.

ketyeg Orbánék órája !!!

#6907 Büdösbogika és filike részére ! (up.: Szarjancsiháza)

2012-01-15 19:57

#6902: filiszteus = IQ 70

Filike, remélem nem a tiéd az IQ 70 ?   Azt szeretném tudni, hogy melyik voltál a tegnapi békalánc-tüntetésen ?  Jó volna, ha Te lennél az Attila, mert az tök király !!!  Nem jöttél oda hozzám,  pedig vártalak, ahogy leírtam már előtte Neked a szerkómat és a címem: Vértanuk tere 1., na mindegy, majd legközelebb, gondolom lesz még Magyar Köztársaság.  Üdv.

Vendég

2012-01-15 20:30

Sz , láttam. Írtam is hozzá párat.
L.

Vendég

#6909 Re:

2012-01-15 21:51

#6908: -

L.! Én is, de butaság. Sz.

Vendég

#6910 Hiszek egy szebb és boldogabb jövőben !!!

2012-01-15 23:10

Aláírtam, mert szeretném, ha teljesülne egy álmom:  Lesz még Magyar Köztársaság !!!  Addig is: Isten óvja a Hazámat !!!

morse jelek...

#6911 Re: Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!!

2012-01-15 23:56

#6909: - Re:

REJTJELEZTEK ???

én

#6912 Re:

2012-01-16 02:50

"Hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal..." - hogyan lehet hiteles valakinek az ilyen? kíváncsi vagyok, hogy értelmezik ezt az emberek, hogy még hitelesnek tartják őket?

Vendég

#6913 Re: Re:

2012-01-16 07:25

#6912: én - Re:

Próbálj meg utánajárni, hogy miért mondta! Egy hosszú ülés néhány mondata volt ez és az ülésen sem mondta el, hogy pontosan miért. Súgok egy kicsit: az MSZP-n belüli állapotok sarkallták arra, hogy cselekedjen, megpróbálta a lehető legcsendesebben elrendezni, de ez nem tetszett az érintetteknek, ezért a sajtó kezére adták ezt a néhány mondatot. Ebből lett a "Gyurcsány takarodj" és az, hogy minden rosszat elhisznek róla manapság, még állítani sem kell már semmit. Elég a szavazóknak érezni valamit zsigerből. Hát igen: sosem ésszel választanak az emberek vezetőt, mindig csak érzelmekkel - súlyos hiba.

Vendég

#6914 Re: Re:

2012-01-16 10:06

A baj az, hogy nem akarjátok értelmezni, vagy hogy másképp mondjam, meghallani az igazát annak, amit mondott. Itt is idéztél tőle olyan jó fideszes módra, csak az ő általa mondott mondat első szavát hagytad el, így az egész mondat más értelmet nyert. Ő ugyanis így kezdte a mondatát: "Nyilvanvalóan hazudtunk...." Milyen más az értelme, ugye!!!!! Hát ennyit a hitele tájékoztatásról, idézésről. És ennyit arról, hogy ha valaki nem akar gyűlölni, akkor nem gyűlöl.

egy nyitott szemmel járó

#6915 Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-16 10:30

#6912: én - Re: "hazudtunk éjjel..."

Én pedig elnézést, de kérdéssel kezdem:  melyik párt nem hazudott ???   Én még olyannal nem találkoztam kis hazánkban,  és, amivel én nem találkoztam, már csak a koromnál fogva is,  az nem  létezhet.    "Csak van, aki bevallja,  van, aki tagadja..."    Nos, ezen lehetne vitázni,  hogy melyik jobb, vagy különb,  csak nem érdemes,  -ez a politika, és a politika mocskos dolog.    Pl.: Viktátort, amikor  -finoman fogalmazva- mellébeszélésen kapták, lazán közölte,  hogy "ne figyeljenek arra, amit mondok..." !!!  Csak ezt különösebben senki nem forszírozta, nem vált egetrengető üggyé,  vajh, miért ???!!!  Talán, mert ezen a vonalon igen különbözőek,  (persze szerintem).

Vendég

#6916 Re: Re:

2012-01-16 10:34

A FIDESz vezér azt mondta, hogy ő még nem hazudott. Ezt persze elhiszed ugye?

A Gyurcsány volt olyan f@sza gyerek, hogy nem ezzel tarhált éveken keresztül.  És a Viktor?

Akkor most melyik a férfiasabb?

maradjunk ennyiben...

#6917 KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!!

2012-01-16 11:03

#6916: - Re: Re:  "AKKOR MOST MELYIK A FÉRFIASABB?"

AZT SZOKTÁK MONDANI, HOGY AZ,  AMELYIKNEK NAGYOBB A F@RKA !  (SZERINTEM PEDIG AZ,  AMELYIK VÁLLALJA, AMIT MONDOTT.)

egy nyitott szemmel járó

#6918 (Dr.) Schmitt Pál csalási ügye... ??!

2012-01-16 11:44

Miért nem áll ki a köztársasági elnök és mondja el a frankót. Történt ilyen mással, máskor és máshol is, és ez a jövőben is így lesz. Vegye a kalapját, azt megteheti szó nélkül. Ha viszont továbbra is a Magyar Köztársaság elnöke kíván maradni, akkor álljon ki és szerintem mondja meg az igazat, de, ha neki úgy tetszik, akkor hazudjon. Bár ez nem csak az ő dolga, de a bélyeg már úgyis ráragadt, és innentől már csak a fentebb említett forszírozás kérdése az egész.
A nép hangja

#6919 Re: (Dr.) Schmitt Pál csalási ügye... ??!

2012-01-16 11:56

#6918: egy nyitott szemmel járó - (Dr.) Schmitt Pál csalási ügye... ??! 

Ne légy már ennyire naív!

Mikor is állt ki valaha valamiért, kivéve a saját pénztárcáját? Kiállt-e 84-ben a sportolókért, amikor felsőbb utasításra bojkottálni kellett a Los angelesi olimpiát? Hány száz magyar sportoló álma foszlott egy tollvonással széjjel? 4 év kemény munkája veszett semmibe egy pillanat alatt. Vagy az athéni olimpián milyen "példamutatóan" kiállt Annusért és Fazekasért a doppingügyben? Két olimpiai arannyal kevesebb, egy igazságtalan bélyeg a két sportolon és ismét két derékba tört karrier, 4-4 év kitartó munka után. Fazekas utána 8 évvel ismét döntőbe került olimpián, ezzel is saját magát igazolta. Annusnak nem volt ereje lelkileg, hogy tovább vívja a harcot. KA haza golyóstolla, akkor még csak a MOB elnöke pedig egyből nyilatkozott és elítélt.

Ezek után kérdezem én, mit vársz te ettől az embertől? Amikor a HVG újságírója Kálmán Olgának elmondta, hogy hónapokig ellenőriztek le minden pontot, hogy cáfolhatatlan legyen a hír, bátran mennek egy esetleges pernek elébe, akkor ettől az embertől több nap bújkálás után annyi telik, hogy kikéri magának a gyanúsítást. Ennek az embernek gerinc helyén valami kemény anyag van, ami állva tartja őt. Jellemnek nevezni nem lehet. Ha az lenne, venné a kalapját és elhúzna, míg nem késő.

Még csak annyi: szeretném tudni, hogy ilyen múlttal, ilyen jellemmel ez az ember hogy vezetheti még midig a népszerűségi listát januárban?

egy nyitott szemmel járó

#6920 Re: Re: (Dr.) Schmitt Pál csalási ügye... ??!

2012-01-16 13:20

#6919: A nép hangja - Re: (Dr.) Schmitt Pál csalási ügye... ??!

Schmitt Pál olyan alacsony százalékkal vezeti a népszerűségi listát, hogy ilyen talán még a földön nem volt, egyébként pedig ez egy bevett szokás, hogy a köztársasági elnök vezeti a  listát,  egyrészt, mert első számú közjogi méltóság, másrészt pedig pártsemleges, és ez így helyes,   de.... gondold tovább.  Üdv.

Vendég

#6921 Re: Re: Re: (Dr.) Schmitt Pál csalási ügye... ??!

2012-01-16 13:41

#6920: egy nyitott szemmel járó - Re: Re: (Dr.) Schmitt Pál csalási ügye... ??! 

Ugye, csak azt írod, ami általában szokás, ahol a köztársasági elnök ezt kiérdemli. Csak azt nem értem, hogy nálunk nem érdemli ki, mégis tudnak olyan statisztikát gyártani, ahol mégis ez lesz az eredmény. H'ja, a statisztika az a tudomány,  amit mindig az adott elvárásnak megfelelően lehet kozmetikázni. Ehhez kell az érzék - meg a pofa.

lizbe

#6922 lizbe

2012-01-16 13:57

már éltem félelemben...többé nem akarok!!

Vendég

#6923 Re: lizbe

2012-01-16 14:07

#6922: lizbe - lizbe 

Pedig most már újra azt a világot éljük. Remélem, az unokáim már jobb világba fognak felnőni, most még kicsik. remélem, nem tart ez az őrület soká.

egy nyitott szemmel járó

#6924 Re: Re: Re: Re: (Dr.) Schmitt Pál csalási ügye... ??!

2012-01-16 14:10

#6921: - Re: Re: Re: (Dr.) Schmitt Pál csalási ügye... ??!

Na, látod, a statisztika azért van, és annyit is ér, amiért van...

egy nyitott szemmel járó

#6925 ketyeg Orbánék órája....

2012-01-16 14:12

#6922: lizbe - lizbe

Azért félelemben nem kell élni, csak az embernek egy kicsit jobban oda kell figyelnie...