Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post

nyugodtan szólok

#3395 Re: Re: Re: Re: Re: Kedves másik vendég ...

2012-01-20 21:50

#3390: Név nélkül, mert az előzőt is lenyúlta valaki - Re: Re: Re: Re: Kedves másik vendég ...

Én utálom a helyesírási észrevételeket, csak azért "szóltam bele", mert úgy  emlékszem,  hogy nagybetűvel írta az illető az ÁLAM szót egy l-lel,  számomra az jött le ebből,  hogy Schmitt Paja bácsi helyesírását csúfolta így (álamfői látogatásának első álomásán írta).  Lehet, hogy többen olvassák, mint ahányan hozzászólnak, de én nem tartozom közéjük.

Válaszok

Vendég

#3398 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kedves másik vendég ...

2012-01-20 21:57:49

#3395: nyugodtan szólok - Re: Re: Re: Re: Re: Kedves másik vendég ... 

Igen, lenyúltam Sitt Pától az Álamfő-ből az "álam" szót. Nem szép dolog, tudom. Az ember egy bizonyos kor után már nem tanul, hanem felejt, ezért őt így 70 körül nem fogjuk megváltoztatni. Ő már sem sem jellemében, sem iskolázottságában nem fog fejlődni, csak visszafejlődni. Lehet, hogy még megérjük, hogy a doktorátusa is áldoktorátus, tehát azt is visszavonják. Sitt úrnak illenék már lemondani, ha van benne még némi gerinc, akkor erre rá kell magától jönni. Félő, hogy nem fog, rette, hogy ha nem ő, akkor ki lesz az ország golyóstolla? Még annyi: a Köztársasági elnök úr nevét is le tudom helyesen írni, csak nem akarom. Ő Sitt Pál számomra.

nyugodtan válaszolok
Vendég

#3399 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kedves másik vendég ...

2012-01-20 21:59:21

#3395: nyugodtan szólok - Re: Re: Re: Re: Re: Kedves másik vendég ... 

Mi a baj vele, azért észrevételezik/zük, hogy aki nem tud, tanulja meg a helyesírást. Aki olyan nagyon magyarnak érzi magát, az a helyesírására is legyen büszke. Szerintem ez is hozzátartozik.