Magyarország önrendelkezése és szuverenitása
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Magyarország önrendelkezése és szuverenitása petíció automatikusan generált fórumtémája
BIRKA MARI (DR) ??? |
#3376 Re: Re: Re: Re: KI AZ A === BARKI MARI=== ?????2012-01-20 20:36#3343: BIRKA MARI (DR) ??? - Re: Re: Re: KI AZ A === BARKI MARI=== ????? Ki az a Birka Mari dr-nő ?? Orbán orvosa ?? Vagy ez is jogász, mint a fidesz bagázs, és egy szobában laktak a kollégiumban ??? Vagy a qurvája vót, vagy most lett ?? Ki az a Birka Mari ?? |
Név nélkül, mert az előzőt is lenyúlta valaki |
#3377 Re: Re: Kedves másik vendég ...2012-01-20 21:02#3367: magyartanár, aki magyar tanár - Re: Kedves másik vendég ... Ki a betolakodó Ön szerint? Mert ugye az, aki egyetért a petícióval, nem lehet az. Hisz aláírni jött. Nos akkor kitől vesztette el értékét Ön szerint is? Freudi elszólás, tanár úr (néni)? Vagy a petícióírás úgy általában a balosok privilégiuma? Nem "a szélsőjobbot, valamint a kormányt és az ÁLAMFŐT éltetni" megyünk, olvassa el újra a felhívást! Országunk önrendelkezése a tét. Az EU-nak itteni másképp gondolkodó polgártársaink azt igyekeznek elhinteni, nincs demokrácia Hazánkban. Ezt a rágalmat próbáljuk lemosni. Nem fogjuk szégyellni, mert számunkra az igazság és szuverenitás értéket jelent, bár jól emlékszünk, e fogalmakat Gyurcsány nem tartotta alapvetésnek. Izlés dolga. Embere válogatja. Kívánok én is Önnek kellemes hétvégét! Nem vagyok magyartanár, de egybeírom a hétvégét, azért mégis. Nyelvében él a nemzet. (Ja, az állam két l. Biztos, hogy tanár Ön, s magyar?)
|
antifidesz |
#33782012-01-20 21:04Tisztelnetek kéne az EU-t orbánnak megint feladta a leckét :D:D vitáznak az 1 kulcsos adó miatt :D:D Hajrá EU védj meg bennünket a cigánytól. Legyen meg a te akaratod. Miként a nagy hatalmakban úgy Magyarországban is. Ámen. |
antifidesz |
#33792012-01-20 21:06Távozz cigány a mi szép Parlamentünkből takarodj vissza oda ahonnan jöttél. A koszos redvás sikátorba kukázni a csöcselék társaid közé. Mit keresel te a parlamentben különben is. Egy korcs cigánynak napszámba a helye te fos. |
Vendég |
#3380 Re: Re: Re: Kedves másik vendég ...2012-01-20 21:08#3377: Név nélkül, mert az előzőt is lenyúlta valaki - Re: Re: Kedves másik vendég ... Az állam két l valóban, de az ÁLAM (Paja bá) ??? Ja, és bocs, hogy beleszólok. |
antifidesz |
#33812012-01-20 21:12Na jó elakarok veletek beszélgetni jöhettek mind a 16561 an Kalocsán találkozok veletek a buszpályaudvaron. Megverlek egyedül benneteket. |
antifidesz |
#33822012-01-20 21:13Nem félek tőletek elbírok veletek több mint 16000 embert egyedül meg tudok verni egyszerre is jöhettek rám gyenge szarok vagytok ti szar emberek. |
Vendég |
#33832012-01-20 21:15Teljes mértékben egyetértek! |
Vendég |
#3384 Re: Re: Re: Re: Re: KI AZ A === BARKI MARI=== ?????2012-01-20 21:17#3376: BIRKA MARI (DR) ??? - Re: Re: Re: Re: KI AZ A === BARKI MARI=== ????? ...És te ki vagy valamelyik etnikum buzeránsa? |
antifidesz |
#33852012-01-20 21:18aki igazi magyar az vasárnap jön tüntetni |
antifidesz |
#33862012-01-20 21:19én is ott leszek antifideszes ruhámban:D:D |
#3387 Re: Re: Re: Re: Re:2012-01-20 21:21#3374: Bakfytty - Re: Re: Re: Re: Értem, bár egyet nem értek. Nem tudom, ugyanaz miért vált ki az egyik emberből örömet, a másikból elkeseredést. És miért nem érzem gőgös uralkodásnak, amit Ön igen. Vagyis hát értem én. Mert oly különbözőek vagyunk. De ezért ne utáljuk egymást. Azt hagyjuk meg a politikusoknak. (Bár őket is lebeszélném róla.) Igen, a győzelem s a vereség akkor is jogos, ha nem mindenki szavaz. Ilyen a demokrácia. Számszerűsíteni az arányt csak a leadott voksok után lehet. Tudja ez mindig akkor fáj, ha a mi kárunkra történik. Én is átéltem. Például, amikor az EU-csatlakozásról szavaztunk.
|
Orbán Viktor |
#33882012-01-20 21:22Jó napot uraim akkor holnap 3 kor békemenet elkurjuk az országot még jobban gyertek csak. |
Vendég |
#33892012-01-20 21:32Hajrá Magyarország!!!!! |
#3390 Re: Re: Re: Re: Kedves másik vendég ...2012-01-20 21:38#3380: - Re: Re: Re: Kedves másik vendég ... Köszönöm. Így hát mégis többen olvassák, mint ahányan hozzászólnak. (Az állam nem én vagyok, de az álam leesik, hogy milyen stílusban szólnak egymáshoz emberek.) Szerintem mégis két l az államfő. Ja, és nyugodtan szólj(on) bele. (Ki aza Paja bá?)
|
nagyf@rkú |
#3391 Re:2012-01-20 21:40Kapjad mán be ! |
Vendég |
#33922012-01-20 21:42Hamvas idézettel adózok, hogy van mit aláírnom Patmosz I. 222.o.: "A hatalom erejét az embernek az igazságban való erőtlensége biztosítja és a hatalom annál erősebb, minél nagyobb az embernek az igazságban való erőtlensége.... Rettenetes dolog az igazságtól elhagyatva élni, és elfulladó szorongással látni, a hazudozás miképp diadalmaskodik, és a korrupt ember miképpen részesül az élet pozitívumaiban, az igazság beavatkozása pedig késik, késik és egyre csak késik, és nem történik semmi, az elaljasodás fokozódik és az ember abban a hiszemben kezd lenni, az igazság merő rögeszme, ő pedig idióta és fantaszta és hibbant görcsben él, miközben szemét lehunyja és sóhajt.: igazság. HÁT ITT AZ IDŐ!!!!! Nem halogathatunk tovább. |
Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)
2012-01-20 21:44- Date of removal: 2012-01-22
- Eltávolítás oka:
Vendég |
#3394 Re: Re: Re: Re: Re: Re:2012-01-20 21:50#3355: Bakfytty - Re: Re: Re: Re: Re: ÜDV!Na látod, tudsz te normálisan, okosakat is írni!Sajnálom, hogy lemaradt a vége! Egy-két észrevételt azért tennék. Kínával kapcsolatban azt tudni kell, hogy azért lett gazdag mert a sok európai,amerikai multi az extraprofit reményében Ázsiába telepítette a termelést.Gyakorlatilag egy tál rizsért összeszereltek egy Sony dvd-t, de meg lehet nézni, hogy hol gyártják a NIKE, Adidas stb. termékeket!Ennek az lett az eredménye, hogy lefigyelték a gyártási technológiát és először csak másoltak, hamisítottak de most már saját fejlesztéssel is versenyképesek! Ezért eshetett meg az, hogy az amerikai részvények 85%-a kínai kézben van! A kultúrájukról annyit, hogy mivel az őseink arról a vidékről is származnak közel áll hozzánk! Lásd:ujgurok.Nem olyan régen volt alkalmam beszélgetni egy sanghaji ujságíróval, akitől megkérdeztem - mert roppant érdekelt! - , hogy mit tudnak, hogyan vélekednek rólunk. Ő mosolyogva csak annyit mondott: számunkra nem kérdés, hogy ti kik vagytok mi most is azt mondjuk rólatok, hogy ti vagytok a hunok!!Úgyhogy tőlük nem kell félnünk! Tehát nekik ez evidencia csak a magyar van úgy elbutítva, hogy nem ismeri a saját eredetét! Nem csoda, hiszen egyesek mindent megtettek azért, hogy meghamisítsák a történelmünket! Korábban írtad, hogy az USA sem független.Ez így van!Nem független, ugyanis milliárdos zsidók - Rotschildok,Rockefellerek,Lauderek - irányitják Amerikát és a Világot uraló Háttérhatalmat! Spekukálnak a tőzsdén, játszanak az árfolyamokkal és ezért pillanatok alatt be tudják dönteni a szintén az irányításuk alatt lévő hitelminősítők - Fitch Ratings,Standard&Poors stb, - segítségével bármelyik ország gazdaságát!Aki ezekkel szóba áll vagy ezektől - IMF! - hitelt vesz fel és ezzel eladósítja a gyermekeink jövőjét legyen az mszp-s vagy fideszes, az bizony HAZAÁRULÓ!!! Nem kell félni az Union kívüli élettől - előtte is megvoltunk nem? - , mert Kína, Oroszország, Dél- Amerika a szovjet utódállamok - Kazahsztán,Tadzsikisztán,Üzbegisztán stb., akik gazdagok az olajuk miatt és ráadásul rokonnépek! - nagy felvevő piacok!Szép estét! |
nyugodtan szólok |
#3395 Re: Re: Re: Re: Re: Kedves másik vendég ...2012-01-20 21:50#3390: Név nélkül, mert az előzőt is lenyúlta valaki - Re: Re: Re: Re: Kedves másik vendég ... Én utálom a helyesírási észrevételeket, csak azért "szóltam bele", mert úgy emlékszem, hogy nagybetűvel írta az illető az ÁLAM szót egy l-lel, számomra az jött le ebből, hogy Schmitt Paja bácsi helyesírását csúfolta így (álamfői látogatásának első álomásán írta). Lehet, hogy többen olvassák, mint ahányan hozzászólnak, de én nem tartozom közéjük. |
nagyf@rkú |
#3396 Re: Re: ketyeg Orbánék órája....2012-01-20 21:53Sértegessen téged a böllér !! |
Orbán Viktor |
#33972012-01-20 21:55még 5 perc és ott vannak a terror elhárítok 2 év börtönt kapsz élvezd ki azt az 5 perc szabadságot te proli sitten rohadsz meg a szegedi csillagban már készítik a lakosztályodat ami nagyon komfortos elit börtön kapsz egy wc-t egy mosdókagylót egy ágyat egy asztalt |
Vendég |
#3398 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kedves másik vendég ...2012-01-20 21:57#3395: nyugodtan szólok - Re: Re: Re: Re: Re: Kedves másik vendég ... Igen, lenyúltam Sitt Pától az Álamfő-ből az "álam" szót. Nem szép dolog, tudom. Az ember egy bizonyos kor után már nem tanul, hanem felejt, ezért őt így 70 körül nem fogjuk megváltoztatni. Ő már sem sem jellemében, sem iskolázottságában nem fog fejlődni, csak visszafejlődni. Lehet, hogy még megérjük, hogy a doktorátusa is áldoktorátus, tehát azt is visszavonják. Sitt úrnak illenék már lemondani, ha van benne még némi gerinc, akkor erre rá kell magától jönni. Félő, hogy nem fog, rette, hogy ha nem ő, akkor ki lesz az ország golyóstolla? Még annyi: a Köztársasági elnök úr nevét is le tudom helyesen írni, csak nem akarom. Ő Sitt Pál számomra. |
nyugodtan válaszolok Vendég |
#3399 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kedves másik vendég ...2012-01-20 21:59#3395: nyugodtan szólok - Re: Re: Re: Re: Re: Kedves másik vendég ... Mi a baj vele, azért észrevételezik/zük, hogy aki nem tud, tanulja meg a helyesírást. Aki olyan nagyon magyarnak érzi magát, az a helyesírására is legyen büszke. Szerintem ez is hozzátartozik. |
antifidesz |
#34002012-01-20 22:00srácok orbán le akar mondani találtam az utoljára létrehozott peticióknál egy ilyen lemondási nyilatkozatot. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1430 Létrehozva: 2024-09-29
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
432 Létrehozva: 2024-11-08
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
327 Létrehozva: 2024-10-16
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1352 Létrehozva: 2024-03-21
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
166 Létrehozva: 2024-10-17
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
106 Létrehozva: 2024-10-20
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
86 Létrehozva: 2024-11-03
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6694 Létrehozva: 2023-07-26
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
347 Létrehozva: 2021-12-02
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5055 Létrehozva: 2024-06-21
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
82 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Adózás könnyítése
64 Létrehozva: 2024-09-19
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
61 Létrehozva: 2024-11-03
Drosztengedélyek maximalizálása
48 Létrehozva: 2024-09-19
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
78 Létrehozva: 2024-10-13
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
39 Létrehozva: 2024-10-31
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
94 Létrehozva: 2024-10-07
Csípőprotézis műtétek
35 Létrehozva: 2024-11-07
BÜNTETÉS AZ ÁLLATKÍNZÁSÉRT!
145 Létrehozva: 2024-03-18