Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#7478 Re: Re: CIGÁNY ILYENT MÉG NEM KÖVETETT EL !!!

2012-01-31 21:09

#7476: - Re: CIGÁNY ILYENT MÉG NEM KÖVETETT EL !!!

Legalább 2 magyar származású hasonló apáról tudok (én személyesen), akik mégsem kaptak semmit, még az esetet is teljesen titokban tartották évekig. Amikor véletlenül kitudódott, senki nem fordult semmiféle hatósághoz, se sajtóhoz, egyáltalán sehova. Úgy tettek, mintha semmiről se tudnának. Rendet? Milyen rendet?

Válaszok

Vendég

#7480 Re: Re: Re: CIGÁNY ILYENT MÉG NEM KÖVETETT EL !!!

2012-01-31 21:22:20

#7478: - Re: Re: CIGÁNY ILYENT MÉG NEM KÖVETETT EL !!! 

Mindenre van példa és ellenpélda. Olyat is hallottam,  nem is egyet, ahol az apa megerőszakolta a lányát, többször, az anya tűrte, mert félt. Idővel a lány besokallt, feljelentette az apját és a gyereket bélyegezték meg, amint kitudódott, hogy szegény apját feljelentette. Én biztos, ha az anyja lettem volna, vagy a feleség, az első alkalommal kicsináltam volna a férjemet. Hogy milyen szerencsém van, hogy nem keveredtem ilyen szituációba, biztosan leültem volna, amit a reakcióm kiváltott volna belőlem.

Az viszont biztos, hogy minél szegényebb rétegben nézünk körül, annál több hasonló helyzettel találkozunk, itt most nem kell cigányozni sem. A gazdagabb rétegben a családok elrendezik a 4 fal között, vigyáznak, hogy ne tudódjon ki. Egyik sem jobb a másiknál.