Nőszervezetek szolidaritási nyilatkozata Dr. Geréb Ágnes mellett

Quoted post

Vendég

2012-02-21 23:43

Én elítélem az otthon szülést, Geréb Ágnest is és azokat a nőket is, akik saját kényelmüket előtérbe helyezik a biztonsággal szemben. A saját életét mindenki kockáztathatja, de a gyerekéét nem. Talán ezt azért látom így, mert ha én az otthon szülést választom már egyikünk sem élne... A terhességem amúgy rendben ment.
Én nem engedném meg törvényileg ezt a szülés formát, csak akkor, ha max 5 perc alatt kórházba lehet jutni, vagy ha lenne olyan születés ház, ahol van műtő és ügyeletes orvos.

Válaszok

Vendég

#58 Re:

2012-02-23 03:35:07

#46: -

Gratulálok! Te IS TERHES voltál Anyukádnak! Ezt NE feledd!!!

Vendég

#66 Re:

2012-02-23 19:49:29

#46: -

Senki sem mondta hogy az otthonszules, vagyis a haboritatlan szules a nok kenyelmeert lenne, plane hogy ezert jott volna letre. Ha ezt olvastad akkor a forras nem megbizhato. Ajanlom, hogy tajekozodj szelesebb koruen a temaban pl itt:

Tovabba, nem az otthonszules alltalanositasarol van szo, es a korhazban szulni akaro nok otthonra vagy szulesteshazakba valo kenyszeriteserol. ;-) A nok, MINDEN NO, vallasara, nezeteire, nevere, hajaszinere valo tekintet nelkul alkotmanyban foglalt joga hogy megvalaszthatja a szulese helyszinet es ahhoz szaksegitseget vegyen igenybe. Tiszteljuk egymast annyira, hogy elfogadjuk ezt, es nem nezzuk le, nem iteljuk el a tolunk eltero szemlelettel rendelkezoket. Inkabb kezdjunk parbeszedbe es eszmecserebe!

Vendég

#67 Re:

2012-02-23 19:51:41