Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#8234 Agysorvadás?

2012-02-23 18:58

#8231: - Re: Re: Re: Igazából nem tudom mlyen szaga van a komcsinak...

"A te humorod a büdöskomcsizás, a "kitaposom a beleteket",

Tényleg nem vagy képes felfogni, hogy ezeket nem én írtam?

Mi van elferdítve a gyurcsányi monológon? "Bérmálkoztam is egy darabig" szóról-szóra ezt volt képes mondani. Ha Te ebben nem találsz semmi nevetségeset, az a Te dolgod. Engem eléggé mulattat, mert ez egy olyan esemény, ami egyszer fordulhat elő valakinek az életében és nem egy darabig művelik.

Válaszok

Anti-Filiszteus, vagy más néven demokrata

#8237 Re: Agysorvadás?

2012-02-23 19:11:54

#8234: filiszteus - Agysorvadás?

Belekapaszkodtál egy elhibázott fogalmazásba, amit szerintem ő is felúlbírált már azóta magában.  Nem kéne minden kákán a csomót keresni. Addig ebben az országban béke nem lesz, amíg mindenki csak azt nézi, hogy az ellenoldalba hol lehet belerúgni, vagy hogy szebben, árnyaltabban fogalmazzak, belekötni. Ez mindkét oldalra érvényes, de a jobboldal magasabb szinten műveli és egyúttal még magasabb szinten tud tiltakozni, ha az ellenoldal is mer ezzel az eszközzel élni.

Vendég

#8239 Re: Agysorvadás?

2012-02-23 19:40:01

#8234: filiszteus - Agysorvadás?

Tényleg nem vagy képes felfogni, hogy nem megy ez a letagadás dolog?

"Mi van elferdítve a gyurcsányi monológon? "Bérmálkoztam is egy darabig" szóról-szóra"

ÁÁÁÁ, kedves igazmondó juhász! Lépten-nyomon hazugságon érlek. Csodálkozol, hogy sántít a családi kirablás története vagy hogy nem te vagy a büdöskomcsizó, a gáborka és még ki tudja, melyik észlény?

Szóról szóra idézem, amit szoktál mondani: "rendszeresen bérmálkozik". Ha ez nem kiforgatás, akkor mi az? Pl. hogy nem te vagy a Münchausen báró?

Látom, neked nagyon nagy vicc, hát elmagyarázom, hogy megértsd, ovis:

A bérmálkozás nem úgy megy ám, hogy beugrom a tempibe, aztán már le is bérmálkoztam és máris dr. bérma vagyok. te, a rémkereszténykatolikusreformátusszcientológus ezt nem tudtad? Jajj! Ateista létemre elmesélem neked. Ez úgy megy, hogy felkészít a pap egy amolyan vizsgára... hát erre a felkészítésre járt egy darabig, de aztán szerintem több esze lett és hagyta a fenébe. Ezt mindenki tudja, csak te nem (meg talán a mélykereszténymagyarantikommunistaantizsidóanticigány horda), ezért nem is találta senki "viccesnek", hogy élő szóban lerövidített egy jelentéktelen adatot az életéről. Persze! Szerinted mi mind hülyék vagyunk és főleg nem ferdíted el a tényeked, nem hazudozol és mindannyiunknál bölcsebb, tájékozottabb, mondjuk ki: felsőbb rendű vagy. Akkor mégis mi a fenének "társalogsz" még mindig velünk?